Acasă Dezvăluiri Șeful PSD-ist al Apelor Române înființează zeci de posturi de consilieri ai...

Șeful PSD-ist al Apelor Române înființează zeci de posturi de consilieri ai directorilor și directorașilor din țară și desființează funcțiile de specialiști

DISTRIBUIȚI

Administrația Națională „Apele Române” este condusă de persoane fără experiență în domeniul hidrotehnic: Victor Sandu, director general și Relu Adam, Director de Resurse Umane. Puși în funcții de PSD, cei doi trebuie acum să angajeze politrucii incapabili în a-și găsi un serviciu în sectorul privat. Cum pe funcțiile existente nu pot face angajări fără concurs, Relu Adam poreclit „eminența cenușie” și Victor Sandu, „mecanicul șef” au găsit soluția să rezolve situația. Vor renunța la posturile de specialiști vitale pentru activitatea instituției și vor angaja consilieri ai directorilor majoritatea numiți pe funcții politic sau prin concursuri aranjate, totul făcându-se prin reorganizarea unor servicii, birouri sau compartimente realizată fără studii care să justifice demersul.

Astfel, toată munca pe care o fac profesioniștii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor și de la Administrațiile Bazinale, oameni extenuați de munca grea și de responsabilitatea care-i apasă, va deveni infernală. De-a lungul anilor, politrucii care au fost numiți de partide în fruntea ANAR au prăduit banii instituției, construindu-și vile somptuoase pe numele apropiaților, cu muncitorii ANAR, folosind utilajele și materialele instituției și împărțind cu generozitate (desigur pentru a-și asigura libertatea) și șefilor de partid care i-au numit.

Cu un ministru de resort, pus de PSD, care deși e subinginer mecanic de profesie, s-a consacrat ca profesor de specialitate la Centrul de plasament, Beclean, politrucii din ANAR tratează instituția ca propria moșie. În octombrie 2015 când a fost parașutat de la un service auto din București în fruntea a zece mii de angajați ai Apelor Române, Victor Sandu a fost bănuit că e omul lui Tăriceanu sau al Grațielei Gavrilescu. Informație greșită pentru că de fapt, Victor Sandu este omul trezorierului PSD, deputatul de Argeș, Mircea Gheorghe Drăghici. Plăcându-i acoperirea că e omul lui Tăriceanu și pentru a nu fi depistat de ANI că deține împreună cu deputatul un teren lângă Pitești și astfel să ajungă să fie verificați înrucișat, riscând apoi declanșarea controlului averii și unul și celălat, Sandu a depus la ANI o singură declarație de avere cu același număr și aceeași dată, 64/31.05.2017, ca și cea de pe site-ul rowater.ro dar cu conținut diferit. Detalii  AICI.

Sindicatul Mureșul a anunțat deja că „își rezervă dreptul de a ataca orice formă de reorganizare a instituțiilor din ape unde avem membri de sindicat în țară(ANAR, ABA-uri sau SGA-uri) care va fi realizată așa cum am spus netransparent, fără consultare și fără existența unor studii care să justifice un astfel de demers de reorganizare.”

Citește și Victor Sandu și Relu Adam încearcă să facă scăpați cu ajutor din minister câțiva escroci din ANAR care au fraudat salariile angajaților

7 COMENTARII

  1. Numai AȘA CANALELE DE LA BLOCURI DEVERSEAZĂ DIRECT ÎN RÂURI – OCOLESC ST. EPURARE – FĂRĂ WC-uri ORAȘ OAMENI SE CACĂ SUB POD ÎN H20 DIRECT ; PEȘTI IOC.ETC.ETC.ETC !!!!

  2. Scandal mare pe data de 30 31. 110.2018 la ANAR s-a aflat in presa de intentiile mafiei care patroneaza institutia statului de ani de zile, cum sa se faca rost de bani pentru PSD ca vorba aia vin alegerile si este foame mare!! consilierii daca sunt din gasca lor dau bani la partid !!din aceasta cauza fac tot posibilul sa faca schimbarea mafiota!!poate va face Justitia o schmbare de directori nu de consilieri cu acesti imbecili la Racova la racoare!!

  3. De fapt trebuie desființate posturi tehnice plătite cu salarii bune, pentru a fi angajate pilele șefilor ANAR și ale protipendadei politice.Ca nu e de închipuit că se vor reduce posturile, ci doar vor fi redenumite pt așa-zișii consilieri care în fapt vor sufoca și mai mult prin „sfaturi”politicianiste, pe puținii profesioniști rămași. Or vedea nelegiuitii cine va mai ieși la bătaie când va fi cu adevărat nevoie de acțiuni concrete la inundații. Jigodiile enumerate la inceputul articolului trebuie trimise acolo unde le e locul. Ele sunt cancerul instituției.

  4. Mascariciul asta cere EDITAT pentru un post de director. Relatez din spusele unui director in functiune -sunt terorizat, nu stiu cat mai pot sa ii duc cu zaharelul? Imi cer lucruri imposibil de rezolvat, imi cer sa execut politic, diversi angajati incomozi. Imi trimite lunar pe unul de la Corpul de Control sa ii dau raportul, cu ce am rezolvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.