Home Dezvăluiri Vlad Cosma se laudă prin târg că însăși viitoarea șefă a Secției...

Vlad Cosma se laudă prin târg că însăși viitoarea șefă a Secției de investigare a magistraților îi cere scuze de deranj

DISTRIBUIŢI

Procuroarea Elena Iordache, necunoscută până în primăvara acestui an când s-a sesizat din oficiu în cazul celor doi procurori DNA de la Ploiești, Mircea Negulescu și Lucian Onea, candidează mâine pentru funcția de Procuror-șef al Secției de investigare a magistraților, nou înființate de PSD. Lăudată de fostul său coleg de facultate, ministrul Justiției Tudorel Toader, Elena Iordache a devenit eroina posturilor Antena 3 și Romania TV după ce i-a pus pe cei doi procurori DNA sub control judiciar pe baza unor înregistrări trucate de Vlad Cosma așa cum reiese din mai multe dovezi prezentate de ziarul Curentul. VEZI Stenograme: Cosma și Voiculescu s-au dus în Serbia la Ghiță, înregistrările depuse de „Micul turnător” au fost montate la A3 și RTV
Recent, șeful lui Iordache, procurorul șef adjunct al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, Cristian Lazăr a constatat că procuroarea a încălcat prevederile legale privind administrarea probelor în dosarul deschis împotriva procurorilor Onea și Negulescu și a dispus pentru aflarea adevărului în cauză stabilirea autenticității acestor înregistrări prin utilizarea cunoștințelor unui specialist sau expert, apreciind necesitatea și utilitatea efectuării unei expertize a voci și vorbirii prin care să se stabilească dacă înregistrările conțin urme de alterare, dacă sunt realizate cu metoda indicată de Cosma, dacă imaginile video sunt autentice și dacă vocile și vorbirea aparțin lui Onea și Negulescu.
Astfel, deși procuroarea Iordache a refuzat expertizarea înregistrărilor depuse de Vlad Cosma, șeful ei a dispus efectuarea unei expertize de specialitate.
Iordache s-a conformat și l-a citat pentru a-l audia din nou pe Vlad Cosma, tot în calitate de martor. Pe seară, Cosma le-a povestit unor tovarăși cum l-a chemat „procuroarea care e în pole-position pă funcția dă șefă a Secției dă investigare a magistraților” și câte scuze și-a cerut ea de la el că l-a deranjat dar, i-ar fi explicat Iordache, asta a fost dispoziția șefului ei și n-a avut încotro! Bineînțeles că micul turnător Vlad Cosma s-a enervat fără seamăn pe ea, pentru că el avea treabă și ea în loc să-i aresteze pe loc pe cei doi procurori cum doreau el și tot PSD-ul ea i-a pus „decât sub control judiciar”. Tovarășilor care nu-l prea credeau că procuroarea și-a cerut scuze de la el le-a spus că totul e înregistrat la Parchetul General și că erau și niște avocați de față și că mai mult, Iordache a făcut și o criză de nervi pe care el n-a înțeles-o. Cică procuroarea a început să țipe că de ce ea află din presă despre cercetarea sa de la Inspecția Judiciară. Vlad Cosma, posesor al unui coeficient de inteligență nedestinat publicității, nu a înțeles dacă avocații prezenți, el sau inspectorii de la Inspecția Judiciară o enervaseră așa pe preferata lui Tudorel Toader.

Noi ne întrebăm cum mai poate fi obiectivă și imparțială procuroarea enervată de plângerile împotriva ei de la Inspecția Judiciară  mai ales că deja șeful ei i-a constatat subiectivismul în scris și totodată nu înțelegem cum cei doi procurori sunt complici la infracțiunea comisă de un martor? Adică Vlad Cosma care ar fi contrafăcut niște probe, fiind autorul infracțiunii, primește calitatea de martor iar cei doi procurori, presupuși a fi complicii lui sunt inculpați. Totul pentru ca Ghiță să primească azil politic în Serbia.
Adică un fel de: Ion e prins cu mâna pe cuțitul înfipt în inima mortului, recunoaște crima dar spune că a fost constrâns de Vasile și Gigel să-l omoare. Vasile și Gigel care au privit omorul sunt arestați pentru complicitate la crimă, iar Ion rămâne doar martor împotriva lor că a spus doar că a fost constrâns. Cam așa ar instrumenta procuroarea Iordache un astfel de omor? Sau numai dacă-i folosește lui Ghiță în Serbia?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.