Acasă Economia de Dreapta Frica lui Ponta de Pungești paralizează USL: râul, ramul, codrul nu le...

Frica lui Ponta de Pungești paralizează USL: râul, ramul, codrul nu le mai sunt prieteni

DISTRIBUIȚI

La Pungești, oamenii au cerut explicit „demisia lui Ponta“. USL este surd la mesajul protestatarilor, iar prin vocea doamnei ministru Câmpeanu își dezvăluie nepăsarea și micimea: „oamenii au început să nu se mai controleze“. Mă-ntreb unde este primarul. Dar deputatul și senatorul. Au încercat să blocheze protestele. N-au reușit și s-au ascuns. Unde s-a ascuns Victor Ponta însuși. Televizomanul Ponta ar fi trebuit să înțeleagă că se impune comunicarea, soluții si dialog cu oamenii. PDL cere televizomanului Ponta comunicare clară și dialog direct cu oamenii.
Oamenii vor să li se vorbească, vor să înțeleagă.
Paralizia puterii politice e o boală veche românească: frica! Puterea politică s-a ascuns în spatele jandarmilor.
Prezența jandarmilor nu are efectul de a stinge revolta sau a impune legea tăcerii. Nu, Oamenii înțeleg că Puterea USL apără o lege strâmbă cu forța. Boală veche: lipsa de comunicare reala cu oamenii.
Efectul? se înțelege că se otrăvește pânza freatică de la explorarea gazelor de șist. Guvernul USL nu-i apără de pericole, de o lege strâmbă. Boală și mai veche.
„Mitologia“ celor de la Pungești este efectul fricii de ev mediu a Puterii Politice. Suntem întorși în timp de USL. Tot ce funcționează în lumea largă, aici nu merge. USL blochează România în propriile boli de sistem, greșeli și ignoranțe.
Scandalurile, manipulările de la Bucu­rești nu se potrivesc cu viața de la Pungești. Cu apa de la Pungești, cutre­murele Izvoarele-Galați sau cu Roșia Montană-România.
USL poate manipula dezbaterea de la televizor, dar nu mai poate manipula românul. Culmea, râul, ramul, codrul nu le mai sunt prieteni.

Andreea PAUL
Prim-vicepreședinta PDL
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Comisia de Buget-Finanțe
Lector univ. dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE
E-mail: andreea_vass@yahoo.com
Website personal: www.andreeapaul.ro
Facebook: http://www.facebook.com/andreea.vass

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.