Acasă Economia de Dreapta USL a intrat în faza de canibalizare. Nici Ponta, nici Antonescu...

USL a intrat în faza de canibalizare. Nici Ponta, nici Antonescu nu sunt ceea ce trebuie României, așa cum nici Udrea nu e

DISTRIBUIȚI

Acum mafiile USL se caniba­lizează între ele. Își împart nimic mai mult decât ministerele. Cu injurii, cu dezvăluiri senzaționale, vrând să arate care este mai curat, care este mai laș. Se devorează între ei, în indiferență totală față de român. Își împart ciolanele pentru că vin alegerile și nu au făcut nimic pentru țara asta. 
Legile și reformele USL sunt respinse în serie de Curtea Consti­tuțională. Au atacat și prădat statul de drept, au suspendat președintele, au mințit în fel și chip fiind majoritari. Au inventat taxe și jocuri de întrajutorare, ASF-uri din care să-și ia salarii nesimțite. ?ê?£i când te așteptai ca fiara USL să se adune pentru acest an al alegerilor, iată, avem spectacolul dezgustător al canibalizării. 
Nici Ponta, nici Antonescu nu sunt ceea ce trebuie României, așa cum nici Udrea nu e. ?ê?£i unul și altul vor să-și salveze pozițiile și propria imagine. Dar au uitat de România.
În spatele lui Ponta este mafia lui Oprișan, a lui Mazăre, a lui Dragnea, baroni locali înfometați de putere, care și-au creat adevărate provincii de dictat și jaf. Acum aceste legi, de dictat și jaf, sunt la București, de doi ani de zile de guvernare. 
În spatele lui Antonescu se află seria lungă de miniștri incompetenți, destituiți, demisionari. PNL-ul vede în Iohannis ultimul colac de salvare înaintea alegerilor. 
Între acești canibali, doar justiția face ordine.  Între acești canibali, doar opoziția politică și civică poate face dreptate. 

Ajunge! România noastră nu este arena lor de circ! 

Andreea PAUL
Prim-vicepreședinta PDL
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Comisia de Buget-Finanțe
Lector univ. dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE
E-mail: andreea_vass@yahoo.com
Website personal: www.andreeapaul.ro
Facebook: http://www.facebook.com/andreea.vass

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.