Acasă Economic-Financiar Europa a detronat SUA in activitatile de -file-sharing-

Europa a detronat SUA in activitatile de -file-sharing-

DISTRIBUIȚI

Europa a detronat Statele Unite din pozitia de lider mondial la categoria activitatilor online de file-sharing, care presupun, in principiu, descarcarea gratuita de fisiere muzicale, jocuri video si filme de pe Internet, potrivit unui studiu realizat de firma Nielsen/NetRatings si preluat de Reuters. In luna octombrie, 9,53 milioane de utilizatori europeni au recurs la renumita aplicatie software Kazaa sau au vizitat site-ul cu acelasi nume care ofera astfel de facilitati, comparativ cu 8,24 milioane de americani.

Kazaa este considerat -regele- de necontestat al operatiunilor de file-sharing. Industria media ii urmareste activitatea indeaproape, pentru a identifica practicile specifice -pietei negre- care caracterizeaza -tranzactiile- realizate de utilizatorii online.

Popularitatea sa a atras mai multe procese in intreaga lume. Asociatia americana reprezentanta a industriei muzicale (Recording Industry Association of America – RIAA) incearca sa determine inchiderea acestui site, sustinand ca acesta ar fi provocat scaderea masiva a vanzarilor de CD-uri originale, in ultimii trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.