Home Educație Agramatul „Ceolofan” de la Educație, submediocru ca licean, încearcă să umilească olimpicii...

Agramatul „Ceolofan” de la Educație, submediocru ca licean, încearcă să umilească olimpicii internaționali

DISTRIBUIŢI

Un comunicat inept transmis de ministrul Educației a dat naștere în presă la titluri de genul „RUȘINOS: Olimpicii României s-au făcut de RÂS la Bacalaureat: Din 127 de elevi, doar 96 l-au promovat și unul singur a luat 10”.
Vina nu e desigur a jurnalistului care înțelege cum poate și el comunicatul ministerului, ci a acestor funcționari mediocri care nu apreciază performanța intelectuală pentru că nu o înțeleg.

Jalnicul ministru al Educației n-a văzut în viața lui de licean la industrialul din Fălticeni pe care l-a absolvit nici măcar o olimpiadă națională, ce să mai vorbim de internaționale supărat probabil că olimpicii naționali au râs de el după ce acesta li s-a adresat cu „voi înșiși” a transmis un comunicat cu titlul „75,59% dintre candidaţi au promovat sesiunea specială a Bacalaureatului 2018”, amestecând nepermis, rezultatele absolvenților „de liceu aflați în pregătire sau în etapele de selecție pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaționale pe discipline, cât și la diverse competiții sportive europene sau mondiale.”
Cum să mediezi rezultatele obținute de elevii care participă la competiții sportive cu cele ale elevilor care iau medalii la Olimpiadele Internaționale? Cum?
Cum să se mai întoarcă în țară olimicii după ce absolvă universități din străinătate dacă ministerul Educației dă naștere la titluri în presă despre ei care încep cu rușinos? Cine dintre demnitari le spune acestor copii care fac România cunoscută peste hotare cât de mândri suntem de fapt de ei? Cine? Valentin Popa cu ale lui celălanți, pamblică, furton, ceolofan și ghiuvetă, Carmen Dan cu „nume și pronume”, Viorica Dăncilă cu tot ce scoate pe gură?

Norocul nostru este că profesorii care îi pregătesc pe acești copii deștepți astfel încât an după an aceștia obțin nenumărate medalii internaționale nu dau doi bani pe atitudinea submediocrilor din politică și își văd în continuare de menirea lor.

Dacă este ceva rușinos, dragi colegi din presă este că nu-i încurajăm și respectăm, măcar noi, pe elevii olimpici și pe profesorii lor așa cum merită!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.