Home Educație Comisia Europeana premiaza proiecte de predare a limbilor straine

Comisia Europeana premiaza proiecte de predare a limbilor straine

DISTRIBUIŢI

Delegatia Comisiei Europene in Romania, Ministerul Educatiei si Cercetarii si Agentia Nationala Socrates au organizat ceremonia de decernare a Certificatului European pentru proiecte inovative din domeniul predarii si invatarii limbilor straine – European Label.

**Cunoasterea unei limbi straine il va ajuta sa comunice si sa se adapteze mai usor intr-un mediu nou. O buna cunoastere a limbilor straine ofera intelegerea altor culturi**, a declarat seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele.

European Label este o initiativa a Comisiei Europene care isi propune sa evidentieze si sa recompenseze cele mai inovative si creative realizari din acest domeniu. Lansata in anul 1998 in tarile membre ale Uniunii Europene, initiativa s-a bucurat de un real succes, fapt ce a determinat Comisia Europeana sa o extinda si in tarile aflate in curs de aderare. Anul 2002 a fost primul an in care Romania a participat la aceasta initiativa. Sapte din cele 34 de proiecte depuse au fost recompensate cu Certificatul European

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.