Acasă Educație Liviu Pop susține că învățământul românesc ar putea fi unul de nota...

Liviu Pop susține că învățământul românesc ar putea fi unul de nota 10 doar dacă stă el șase ani ministru

DISTRIBUIȚI

Prezent la inaugurarea în localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița, a trei unități de învățământ incompetentul, agramatul și mincinosul Liviu Pop a declarat:
„Calificativul pe care l-aș da învățământului românesc e undeva în jur de 7. L-am dat și îl mențin, iar la finalul mandatului meu sper să fie undeva în jurul notei 8. Dacă ne ajută Dumnezeu să guvernăm șase ani de acum încolo, poate fi 10. Cred că principalul punct slab, cel puțin în ultimii șase ani, este legat de viteza cu care s-au schimbat miniștrii Educației în România. Pe analiza europeană, în România, în ultimii șapte ani, durata medie a mandatului unui ministru a fost de șase luni. Eu cred că de aici trebuie să începem, să avem stabilitate la nivel de minister”, a spus ministrul Liviu Pop.
Să vă reamintim cam ce miniștri ai Educației a numit PSD? Penalii Ecaterina Andronescu, Alexandru Athanasiu și Mihnea Costoiu, ultimul și turnător la Securitate încă din liceu, plagiatorul Ioan Relu Mang și excepționalul intelectual Liviu Pop de două ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.