Home Educație Sesiune de comunicări pentru tinerii olimpici

Sesiune de comunicări pentru tinerii olimpici

DISTRIBUIŢI

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA impreuna cu Colegiul National de Informatică “Tudor Vianu” si Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, cu sprijinul Ministerului Educatiei şi Cercetarii Stiintifice, organizeaza in data de 11 septembrie 2015 a II-a Sesiune de Comunicari Stiintifice a Tinerilor Olimpici.

 

Sesiunea de comunicari stiintifice se va desfasura la sediul institutului din Splaiul Unirii 313, sector, 3, corp J, etaj 3, Sala de Conferinte, incepand cu ora 10.00.

 

La sesiunea de comunicari vor fi dezbatute aspecte precummonitorizarea membrelor superioare-dispozitivepentru procedurile de reabilitare ale acestora, aplicatii ale microfirelor, studiu bionic asupra bacteriei magnetice, microsurse harvesting bazate pe conversia vibratiei mecanice.

 

Sesiunea de comunicari isi propune sa identifice excelenta din domeniul cercetarii stiintifice la nivelul elevilor si, de asemenea, sa construiasca echipe cu elevi merituosi, initiati in cercetarea stiintifica.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.