Home Educație Zeci de mii de premii pentru micii pictori

Zeci de mii de premii pentru micii pictori

DISTRIBUIŢI


Ca in fiecare an in preajma Sfintelor Pasti, hypermarketul Carrefour a pregatit surprize pentru toti copiii talentati din scolile bucurestene, participanti la concursul organizat de acest magazin. Marele premiu al concursului, o excursie cu familia la Paris cu vizitarea parcului de distractii Eurodisneyland, a fost castigat in acest an de Andreea Cristina Gazdoiu, eleva a scolii generale 175, clasa a II-a B.

Premiul II, constand in seturi de dulciuri, a ajuns la 24.000 de elevi, din cele 40 de scoli participante, in timp ce premiul III a fost ajudecat de 500 de elevi, castigatori a tot atatea seturi de produse de igiena.

Pe langa premii, s-au mai acordat 1.000 de mentiuni si 20 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 500.000 de lei fiecare.

Concursul s-a desfasurat pe doua sectiuni. Elevii din clasele I-IV au trebuit sa coloreze, pe machete special realizate, desenele alb-negru reprezentand imagini cu iepurasul ciocnind cu un copil un ou incondeiat. Pentru cei din clasele V-VIII, a fost un concurs de desen liber, cu tema -Sarbatoarea Invierii Domnului-.

La concurs au participat 70.000 de elevi, din 88 de scoli bucurestene.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.