Acasă Fără categorie Dinu -Vama- da OK-ul afacerilor ilegale

Dinu -Vama- da OK-ul afacerilor ilegale

DISTRIBUIȚI

La Vama Baneasa, afacerile murdare sunt in plina desfasurare. Si sunt acoperite. Pentru ca Dinu Gheorghe, mai-marele vamilor romanesti, a creat cadrul legal adecvat pentru derularea acestor ilegalitati. Cum? Simplu. Cu doua luni in urma, domnul -Vama- a dat Decizia nr. 828, care stabileste ca importul de legume si fructe se face exclusiv in Vama Baneasa, mai precis, prin firma -Voluntari Customs-. Zilnic, la portile acestei firme bat, in medie, peste 150 de camioane pentru a fi vamuite. Sursele noastre spun ca -taxa- de vamuire pentru un camion este de minimum 100 de dolari. Asa se face ca firma cu pricina -incaseaza- zilnic peste 450.000.000 de lei. Iar aceasta este numai o parte din profit. Pentru ca se mai -pierd- bani deoarece in declaratiile vamale de import apar cantitati mult mai mici decat cele reale.

Ce nu stie toata lumea este ca firma -Voluntari Customs- apartine cetateanului iordanian Ahmad Ali Mohammad, prieten bun cu Dinu Vama. Iar cercul prieteniei nu se inchide aici. Seful Vamii Baneasa, Vasile Neagu, este omul de incredere al lui Dinu. Si ca totul sa fie -acoperit-, mai apare un personaj, pe nume Andrei Popescu, var cu Vasile Neagu, angajat al Biroului de Supracontrol Vamal Bucuresti, desemnat prin ordin de serviciu sa controleze Vama Baneasa.

Asa se face ca, printr-o decizie care confera cadrul legal pentru monopolul importurilor de legume-fructe, data pentru prietenii sai din Baneasa, Dinu Gheorghe, seful DGV, da OK-ul afacerilor ilegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.