Acasă Horoscop Horoscop 14-11-2013

Horoscop 14-11-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Este necesar să îi ascultați cu atenție pe cei ce vă sfătuiesc să mizați mai mult pe intuiția dv., deoarece alții profită de „premonițiile pe care le aveți. Plănuiți un drum lung și costisitor.

Taur – Cei din anturaj au impresia că sunteți mai formalist decât este necesar și este posibil să aibă dreptate. Poate dați atenție unor aspecte neimportante.

 

Gemeni – Vă plictisiți în compania colegilor dv., dar nu faceți nimic pentru a schimba atmosfera. Preferați să vă retrageți și să vă vedeți de treburile familiale obișnuite. Randament sporit numai dimineața.

 

Rac – Veți fi obligat să participați la un fel de consfătuire prelungită, la care se vor stabili „alianțe“, care nu vă vor plăcea deloc. De la amiază, nu aveți încotro și vă supuneți totuși părerii generale.

 

Leu – Înțelegeți greșit noțiunea de devotament sau sunteți doar pus să alegeți între două persoane la care țineți în mod egal și nu știți cum să reacționați. Seara, dispute familiale cu partenerul.

 

Fecioară – Vă cuceriți auditoriul prin amabilitate și complimente. Poate că faceți și unele gesturi exagerate, altruiste, pe care ulterior le veți regreta. Aveți totuși mai multă încredere în viitor și în prieteni.

 

Balanță  – Dacă nu doriți să aveți nicio problemă cu rudele, este de preferat să nu le aduceți aminte de datoriile pe care le au și de promisiunile de care le-au uitat definitiv. Renunțări sentimentale dureroase.

 

Scorpion – Nu vă lipsește entuziasmul și dispuneți de un surplus de energie vitală pe care trebuie să o cheltuiți cumva. Aveți grijă să nu vă implicați emoțional în problemele profesionale ale partenerului dv!

 

Săgetător – Este posibil să vi se propună un post la care visați de mult timp. Veți avea ocazia să descoperiți că uneori dorințele sunt periculoase mai ales atunci când se împlinesc. Program extrem de  încărcat.

 

Capricorn – Plin de încredere în propriile forțe, acceptați din partea celor din anturaj unele intruziuni în intimitatea dv. Seara, descoperiți că ați greșit din nou și regretați, însă mărturisirile au fost făcute.

 

Vărsător – O rudă vă solicită ajutorul și nu aveți cum să o refuzați, mai ales că i-ați promis că o veți sprijini permanent. Veți fi surprins de reacția de mulțumire, dacă vi se oferă bani ori cadouri costisitoare.

 

Pești – Este momentul cel mai potrivit pentru a valorifica noile dotări profesionale din birou. Dimineața, o întâlnire neașteptată vă creează încurcături familiale, ­– seara este posibil să plecați în provincie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.