Acasă Horoscop Horoscop 15-12-2011

Horoscop 15-12-2011

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Excesiv de ironic, chiar sarcastic, vă criticați cu asprime atât prietenii, cât și rudele cele mai apropiate. Relațiile parteneriale sunt excepționale.

Taur – Majoritatea celibatarilor acceptă mariaje din interes. Vi se cere să participați la finalizarea unei activități casnice dificile. Nu vă convine faptul că activitatea este mult sub calificarea dv.

 

Gemeni – Toți nativii plănuiesc o schimbare majoră, însa "uită" să se sfătuiască cu celelalte persoane implicate. Vă afirmați în familie, dar cei căsătoriți exclud posibilitatea de a avea copii.

 

Rac – Unii nativi pun la cale călătorii, iar o parte dintre celibatari sunt ceruți în căsătorie în condiții ciudate. Sunteți irascibil și nu este exclus să le găsiți nod în papură tuturor amicilor.

 

Leu – Aproape toată ziua aveți discuții familiale neplăcute. Ajungeți la concluzia că tot ceea ce vă convine dv. nu este agreat de nimeni din familie. Persoana iubită totuși vă susține. 

 

Fecioară – Relația cu persoana iubită este în continuare dificilă, chiar dacă se comunică excelent. Prietenii de conjunctură și rudele vă susțin ambițiile, iar cei care își doresc copii vor primi azi vești bune.

 

Balanță  – Nu au posibilitatea să facă suficientă mișcare, deși susțin nenumărate activități. Starea de sănătate nu se va îmbunătăți, decât dacă vor respecta cu strictețe sfaturile medicilor.

 

Scorpion – Sunt și mai preocupați de propria înfățișare, iar părintii își sufocă progeniturile cu dragostea lor. Studenții ar dori să se căsătorească și toți nativii vor planifica scurte călătorii peste hotare.

 

Săgetător –  Exuberanți, comunicativi și foarte prietenoși, își iartă partenerii de cuplu, orice greșeală ar face. Preocupați de familie și locuința, cei căsătoriți iau decizii în defavoarea lor.

 

Capricorn – Toți studenții și elevii încearcă să depășească situații stresante. Celibatarii pun la cale, fără succes, căsnicia unui coleg, iar familiștii pot să piardă iubirea partenerului din încăpățânare.

 

Vărsător – Nu ascultă de sfaturile nimănui și devin mai sensibili. Își afirmă totuși personalitatea în diverse ocazii și sunt gata să renunțe la persoana iubită.

 

Pești – Originali, irascibili și prea pretențioși, intră ușor în conflict cu rudele apropiate și vecinii. Nu sunt excluse aventurile sentimentale, iar celibatarii vor să se căsătorească doar pentru a avea copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.