Acasă Horoscop Horoscop 17-11- 2009

Horoscop 17-11- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Este necesar să îi ascultați cu atenție pe cei ce vă sfătuiesc să mizați mai mult pe intuiția dvs., deoarece alții profită cu adevărat de „premonițiile“ pe care le aveți.    

Taur – Cei din anturaj au impresia că sunteți mai formalist decât este necesar și este posibil să aibă dreptate.

 

Gemeni – Vă plictisiți în compania colegilor dvs., dar nu faceți nimic pentru a schimba atmosfera. Preferați să vă retrageți și să vă vedeți de treburile familiale obișnuite.

 

Rac – Veți fi obligat să participați la un fel de consfătuire prelungită, la care se vor stabili alianțe, care nu vă vor plăcea deloc.

 

Leu – Înțelegeți greșit noțiunea de devotament sau sunteți doar pus să alegeți între două persoane la care țineți în mod egal și nu știți cum să reacționați.

 

Fecioară – Dacă nu doriți să aveți nicio problemă cu rudele, este de preferat să nu le aduceți aminte de datoriile pe care le au și de promisiunile de care au uitat definitiv.

 

Balanță – Cei din anturaj (rude sau prieteni) au pretenții din ce în ce mai mari de la dvs. Nu trebuie să vă mirați, deoarece așa i-ați obișnuit și nici dvs. nu i-ați tratat altfel pånă acum.

 

Scorpion – Nu vă lipsește entuziasmul și dispuneți de un surplus de energie vitală pe care trebuie să o cheltuiți cumva.

 

Săgetător – Este posibil să vi se propună un post la care visați de mult timp. Veți avea ocazia să descoperiți că uneori dorințele sunt periculoase mai ales atunci când se împlinesc.

 

Capricorn – Plin de încredere în propriile forțe, acceptați din partea celor din anturaj unele intruziuni în intimitatea dvs.

 

Vărsător – O rudă vă solicită ajutorul și nu aveți cum să o refuzați, mai ales ca i-ați promis că o veți sprijini permanent.

 

Pești – Este momentul cel mai potrivit pentru a valorifica noile dotări profesionale din birou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.