Acasă Horoscop Horoscop 30-01-2014

Horoscop 30-01-2014

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Lipsa de pragmatism vă împiedică să vă opriți atunci când nu mai dispuneți de resurse vitale suficiente. Nu este exclus să vi se recomande să repetați niște analize medicale.

Taur – Deveniți mai capabili de a-i înțelege pe cei din anturaj și cu „vârfuri“ de inspirație financiară de admirat. Sunteți însă mult mai puțin înțelegători.

 

Gemeni – Își manifestă neîncrederea prin ruperea unor relații sentimentale, trăiesc unele insatisfacții pentru pierderi de bunuri și căderi din poziții de prestigiu.

 

Rac – Nu sunt excluse momentele de avarițtie, tocmai când apelează la dv. cei mai buni prieteni. Pot apărea și certuri cu partenerii, dacă se împarte profitul.

 

Leu – Nu primiți cadourile pe care le doreați, ba sunteți fortat de partenerul de cuplu să faceți împreună un drum foarte lung. Considerați că este de datoria dv. să reveniți asupra unor decizii.   

 

Fecioară – Nu vă poate convinge nimeni că „metodele“ dv. amoroase nu sunt potrivite. Sunteți foarte sensibil și aveți tendința să exagerați.

 

Balanță  – Nu sunteți deloc amabil dimineața, poate și pentru faptul că intențiile dv. nu sunt apreciate așa cum doreați. Aveți atât de mult de lucru, încât vi se pare nedrept că nimeni nu se oferă să vă ajute.

 

Scorpion – Ceea ce dă particularitate comportamentului dv. în aceastî zi se referă în primul rând la modificarea relațiilor sentimentale, în sensul că vi se pare ușor să renunțați la partenerul de cuplu.

 

Săgetător –  Vă preocupă în mod deosebit noile problemele ale casei în care locuiți. Dacă se ajunge la discuții „lămuritoare“, declarațiile dv. critice vor provoca unele conflicte familiale.

 

Capricorn –  Majoritatea nativilor nu au un loc stabil de muncă, dar suplinesc această situație prin multe contracte ocazionale lucrative. Se ceartă după-amiază cu prietenii.

 

Pești – Majoritatea sunt obligați să facă drumuri și să ajute persoana iubita să depășească unele obstacole familiale. Vor face în mod intenționat în avans cadouri partenerului de cuplu, rudelor și copiilor.

 

Pești – Vi se cere să criticați o persoană pe care o iubiți de o viață (cu toate că nu ați recunoaște niciodată). Indulgența dv. este evidentă și neconstructivă în cazul respectiv. Creativitatea este maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.