Acasă În Lume Joe Biden a obținut deja cele 270 de voturi necesare pentru a...

Joe Biden a obținut deja cele 270 de voturi necesare pentru a deveni președinția Statelelor Unite

DISTRIBUIȚI

UPDATE ora 19.15: Donald Trump a respins printr-un comunicat de presă victoria lui Biden si a anunțat că de luni începe bătălia juridică

Deși numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, Joe Biden a obținut deja 273 de voturi cu trei mai multe decât cele 270 necesare, acesta devenind al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden, care avea 253 de voturi electorale, a câștigat scrutinul din Pennsylvania, stat care îi aduce încă 20 de voturi electorale, astfel încât democratul depășește pragul de 270 de voturi necesar pentru a-i fi proclamată victoria.

Kamala Harris devine, la rândul ei, prima femeie vicepreședinte din istoria SUA.

4 COMENTARII

  1. Acu rad pe infundate putin si xi fiindca li s-au netezit drumurile spre putere pe plan mondial odata cu alejerea in Sate a acestui ramolit. Sa nu uitam ca pentru DEMONcrati au votat si mortii ca la noi pentru DRACnea acu 4 ani. E posibil ca strabunicu sa uite si xodurile de la servieta cu arme nucleare ?

  2. Nu e deloc real ce se publica in presa.Alegerile din America nu s-au lamurit legal pentru ca sunt multiple fraude si o sa dureze pana se ajunge la o concluzie definitiva si legala.Televiziunile nu sunt justitie si nu au fost niciodata altceva decat niste portavoci ale celui care le da banii angajatilor.Poti foarte bine sa spui orice tampenie la TV nu inseamna ca este si real ce spui.”stimati concetateni bla bla blaaaa veniti sa aparati televiziunea de teroristi pe care nu i-a arestat nimeni in 30de ani”Cine mai crede asemenea tampenii isi merita soarta de oaie mancata de televizor(o cutie de plastic pe care poti oricand s-o scoti din priza)

  3. Covid a fost creat sa tina oamenii in case in USA si sa apara votul prinl posta. Doar asa s-au putut masluii voturile ca acest Biden bolnav bine sa ajunga presedinte. E teleghidat saracul si mai mult de doua fraze nu poate. La citeva luni va fii dat la oparte si Kamala va fii presedintele care va vinde America pe plan global. Grav!

  4. Cat de idioti puteti sa fiti sa il sustineti pe acest jeg de Drumbocchio cu gaga lui frauduloasa si cu toate panaramele alea de cacao din familia lui? Iar republicanii au ajuns o cloaca de imbecili corupti care se poarta exact ca psd: „pentru ca putem”. Dam afara profesionistii, numim la curtea suprema o corupta inchistata, il facem scapat prin vot pe Drumbocchio, ne punem rudele si panaramele in „fonctii”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.