Acasă Actualitate Din învățămintele lui Tate: faci infarct? ești o p*zdă! Bea ceva, o...

Din învățămintele lui Tate: faci infarct? ești o p*zdă! Bea ceva, o țigară, o cafea și gata

DISTRIBUIȚI

Influent în rândul bărbaților tineri pe internet, Andrew Tate a câștigat milioane de dollari pe baza urmăritorilor lui din mediul online. Deși discursurile lui se repetă obsesiv chiar cuvânt cu cuvânt, mulți internauți sunt fascinați de vorbele individului, unii chiar plătind pentru a beneficia de „învățămintele” lui.

În articolul „Tate către fani: Ai o viață de țăran, arăți și gândeși ca un c*cat, totul la tine este de c*cat, vei muri ca o bucată de c*cat” vă prezentam două fragmente din discursul de Crăciun al lui Andrew Tate pentru fanii săi.

Astăzi avem noi mostre de gândire ale lui Tate:

„Eu chiar știu cum să fac resuscitare cardio-pulmonară. Cu toate astea, eu nu voi face resuscitare cardio-pulmonară nimănui decât dacă e o femelă atrăgătoare. Asta e realitatea. Dacă ești un tip gras și faci un atac de cord și dacă nu te cunosc, o să mori! Și nici dacă ești prietenul meu, dar dacă ești prietenul meu nu poți fi o p*zdă: „am un atac de cord!”. Hei, ridică-te-n plm. Ce e în neregulă cu tine? Te duci la spital mai târziu. Bea ceva, o țigară, o cafea și gata, înapoi în joc. Nu face atac de cord lângă mine, p*zdo! Niciunul din prietenii mei nu ar avea această problemă pentru că eu nu am p*zde în gașcă dar dacă ești un tip pe care nu-l cunosc și ai nevoie de resuscitare și cineva întreabă disperat „cine știe resuscitare?”, EU, „ajută-l”, NU, „De ce?”, Pentru că nu sunt homosexual. Și plm, nu-l cunosc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.