DISTRIBUIŢI

Update 07.01.2023 ora 15.00: Exclusiv: Disperat de condițiile din arest, Andrew Tate și-a amintit că are nevoie de o biopsie la spital

Frații Andrew și Tristan Tate au mai primit o lovitură: mașinile de milioane de euro au fost sigilate și urmează a fi ridicate de autorități.

Citește și ce scrie presa internațională: frații Tate stau cu gândaci și comportamentul e degradant printre prizonieri

Acestea vor fi depozitate pe durata anchetei și a procesului în curtea inspectoratului județean de Poliție. La finalul procesului penal ori acestea vor fi înapoiate proprietarilor, ori vor fi valorificate.

Citește și Cine a fost tatăl fraților Tate: doar șapte afro-americani au reușit asta

Frații Tate au 33 de mașini de lux printre care un Bugatti Chiron de 3,48 milioane de euro, un Rolls Royce Wraith de 360.000 de EURO, două Ferarri de peste o jumătate de milion de EURO, un McLaren 765LT în valoare de 360.000 euro și un Porsche GT Street de 300.000 de euro.

Citește și Frații Tate au primit mandate. Ce îi așteaptă în penitenciar: „doi te țin și al treilea te violează”

Eugen Vidineac, avocatul celor doi frați a explicat ce înseamnă sechestrul asigurator.

Citește și Amuzant: Frații Tate sunt susținuți de talibanii care îi consideră victimele feministelor

”În situația în care există pretenții civile din partea persoanelor vătămate ce vor fi exprimate în cadrul dosarului penal și dacă vom avea de-a face cu o hotărâre de condamnare, este pentru îndestularea acestor pretenții. Iar de pe altă parte, dacă vom avea de-a face cu pronunțarea unei soluții de condamnare pentru infracțiuni din care s-ar fi obținut venituri ilicite, ar face obiectul confiscării speciale”.

Pentru a se stabili prejudiciul adus bugetului statului prin comiterea unei eventuale infrecțiuni de evaziune fiscală ți/ sau spălare de bani, trebuie efectuată o expertiză contabilă care poate dura ani, iar o decizie definitivă în acest dosar se va obține după minimum 10 ani.

Și dacă vor fi achitați, procesul va dura ani de zile iar mașinile lor nu vor mai valora mare lucru atunci.

Vezi în continuare o filmare în garajul lui Andrew Tate cu bolizii săi de lux.

1 COMENTARIU

  1. Practic avem un grup de oameni cu o situatie materiala afisata opulenta, de cetatenie britanica, suspetati ca sunt implicati in activitati ilegale in Romanie, pentru care in mod aprarent misterios onor diplomatii straini se mobilizeaza sa i consilieze intr o zona de maxima discretie de de zona de actiune a reporterilor de la toate trusturile de presa din Romania/
    ,Pe de o parte sunt invidios ca cetatenii britanici au o asemena consiliere, insa pe de alta parte te intrebi daca aceasta activitate efectuatadeparte de lumina relectoarelor nu poate fi si un subiect cin zona filmelor cu agentul de spionaj 007al Perfidului Albion.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.