Acasă Life Vicele Curții de Conturi, fericit: unicul său fiu și-a găsit liniștea în...

Vicele Curții de Conturi, fericit: unicul său fiu și-a găsit liniștea în brațele Biancăi Drăgușanu

DISTRIBUIȚI

Fostul hoț de cereale pus de PSD la conducerea Curții de Conturi, mitomanul Niculae Bădălău, vezi AICI, politicianul căruia i-ar fi plăcut să urineze pe românii din diaspora (vezi AICI) se poate declara fericit. Beizadeaua sa, Gabriel, aflat în plin divorț de o altă divă, a fost filmat de paparazzii Spy News ținându-se de mână cu Bianca Drăgușanu la un botez. Vedeți filmările AICI.

Diva-soție a vituperat după botez la Antena Stars, vezi AICI, iar beizadeaua lui Bădălău a gângăvit și el, vezi AICI.

Așadar, putem presupune rezonabil că pentru vicepreședintele Curții de Conturi, un fost hoț, toată această bălăcăreală publică este una pe gustul lui care chiar îî aduce fericirea. Ca popor nu putem fi decât mândri că Niculae Bădălău se află în conducerea Curții de Conturi, doar vedem câți hoți din bani publici a prins instituția, singura abilitată în acest sens. Că doar corb la corb nu-și scoate ochii.

 

1 COMENTARIU

  1. Eu nu inteleg,daca PSDeul a pierdut puterea noi guvernanti ai Romaniei nu au voie sa isi numeasca oameni lor la conducerea unor institutii importante din Romani,sau nu au astia noi veniti nici un om de valoarea morala si intelectuala ca a lui N.Badalau?,acelasi lucru este valabil si in ministere sau primarii unde doar ministrul ori primarul se schimba dar raman tot felul de directori si directorasi cu putere de decizie.
    Sa fie clar,nu ma refer la epurare politica ci la acei prosti intrati pe functii ajutati de pile,cunostinte,relatii sau spaga care indiferent de culoarea politica a guvernari ei sunt acolo,eu cred ca si din cauza asta nu s-au schimbat prea multe in bine in Romania indiferent de guvernare,alta guvernare in Romania insemnand acelasi om cu alta haina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.