Home Opinii Ofensiva diversionistă a neocomunismului

Ofensiva diversionistă a neocomunismului

DISTRIBUIŢI

Foarte de curând, mi s-a înfățișat, din patru surse diferite, un același scenariu senzațional.

Miliardarii americani Bill Gates și George Soros sunt prezentați ca lideri ai unor acțiuni criminale împotriva umanități. Ei ar fi fost organizatorii de facto ai operațiunilor extrem de complicate de răspândire ucigașă a coronavirusului din ultimul timp. Cu scopul de a controla activitatea oamenilor de rând, și mai mult decât atât, a provoca selectiv decese în masă, ei ar finanța elaborarea unor vaccinuri bazate pe combinații de celule umane și celule ale unor animale special selectionate în acest scop. Vaccinul ar fi fost deja folosit in India unde, în urma aplicării lui au murit 500.000 de copii. Controlul pe care urmau să-l dețină cei doi magnați capitaliști, avea și scopul de a lovi în morala creștină încurajând căsătoriile persoanelor de același sex. Evident, monstruoasa combinație aducea și câștiguri uriașe pentru Gates, Soros și complicii săi.

Cele patru surse de la care am aflat cutremurătorul scenariu se aflau în locuri la distanță de mii de kilometri și neavând nici o legătură între ele. O primă sursă era un matematician profesor în Franța, a doua autorul unor articole întru-un ziar de mare tiraj din România, iar celelalte două – persoane cu activități total diferite între ele.

Uluitor este faptul că prezentarea scenariului din partea celor patru surse era foarte asemănătoare mergând până la identificare qvasi totală.

Voi începe să analizez principalele caracteristici ale scenariului menționat pentru a înțelege esența sa precum și ce urmăresc elaboratorii săi.

O primă caracteristică este originea comună a lor. Este absolut imposibil ca asemănările celor patru prezentări, mergând până la identificare să fie întâmplătoare. Fără îndoială că undeva, un singur centru de comandă plănuiește totul.

A doua caracteristică este caracterul antioccidental, „anticapitalist” de sorginte comunistă care răzbate aproape pe față din conținutul scenariului.

A treia caracteristică o constituie caracterul aberant al afirmațiilor din scenariu, nesusținute de nici o faptă real-controlabilă.

O altă caracteristică este aspectul senzațional care urmărește satisfacerea apetitului pentru spectaculos al multor oameni.

Să vedem acum unde este foarte probabil să fie acel centru de comandă de care am amintit mai sus, și dece s-a lansat el într-o asemenea acțiune.

Revoluția bolșevică din Rusia anului 1917 și cea maoistă din China – 1948 au declanșat, pe lângă uciderea a zeci de milioane de oameni nevinovați, o imensă avalanșă de diversiuni în politica internațională. Cu scopul de a câștiga adepți în toată lumea, regimurile criminal-dictatoriale de la Moscova și Beiging s-au specializat în lansarea celor mai perfide diversiuni, unele extrem de abile care au reușit să răspândească ostilitatea față de democrațiile occidentale și implicit simpatia pentru comunism pe toate continentele.

În România am fost cofruntați în ultimele luni cu gravele efecte ale pandemiei dar, datorită unor măsuri eficace luate la timp, atât mortalitatea cât și morbiditatea au fost mai puțin severe decât în alte țări.

Ofensiva perfidă a neocomunismului urmărește producerea confuziei în masa concetățenilor noștri ceea ce ar putea îngreuna redresarea economică pe care trebuie să ne-o asumăm. Să nu ne lăsăm doborâți de ticăloșia minciunilor dușmănoase și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ieșim cu bine din încercările ce s-au abătut asupra noastră!

Dr. Gh. Boldur-Latescu este  profesor universitar emerit și fost detinut politic anticomunist.

8 ARII

 1. hai sa-i aplaudam cum se imbuiba , cum acumuleaza bogatii fara sa faca nimic in timp ce restul planetei moare de foame, iar cand le da pe nas foamea punem fosilele sa le povesteasca despre democratie si cum este normal ca 1 % sa detina 90% din resurse iar restul sa imparta ce mai ramane.

 2. Te ia durerea de cap cand vezi cata prostie, invidie, dar mai ales ura poate regurgita un stangist.

  Bill Gates, (personal nu mai folosesc produse MS de mai bine de 16 ani), a avut merite exceptionale! A facut calculatorul sa devina un obiect obisnuit pentru orice om.
  Nu cred ca exista stangist care sa fi avut o influenta benefica atat de mare asupra omenirii. Oricat i-am respecta pe ceilalti (mai destepti, mai charismatici, mai inovativi) Bill Gates si Windows 95 au democratizat calculatorul. Nu incape discutie.

  A manji un geniu autentic ca Bill Gates bagandu-l in aceasi oala cu stangistul Soros este o mizerie ruseasca.

  Sa presupunem ca cei ca Bill Gates ar muri astazi. Cred oligofrenii si uciigasii bolshevici ca lumea va fi mai satula sau mai sanatoasa? Rusia e mare si bogata. Foarte bogata. Dar si-a ucis sau gonit inteligentele. In consecinta rusii sunt saraci lipiti. Pentru ca inteligenta este adevarata BOGATIE. Lenea, prostia, incompetenta si invidia comunista nu au hranit NICIODATA PE NIMENI.
  Ba a produs MOARTE PRIN INFOMETARE.

  Averea lui Bill Gates a fost creata de Bill Gates. Prin inteligenta, inovatie, colaborare cu minti stralucite.
  Nu a fost creata de masele flamande si inculte. Din contra, Bill Gates a oferit o sansa acestor mase. Daca nu la prosperitate macar la o viata mai buna.

  Ucideti ideea de Bill Gates si veti fi cu mult mai saraci.

  Puneti analfabeti, oameni mai prosti ca voi sa va conduca. Puneti pe Ceausescu, puneti pe Iliescu, puneti pe Nastase, pe Ponta, Dragnea sau Dancila. Puneti-i pe ei. Sa va linisteasca orgoliul prostesc si neagra invidie, ura bezmetica in fata a ceea ce va este superior.

  Si veti ajunge sa muriti de foame si frig la coada in fata unui magazin fara marfa pe care scrie Alimentara.
  Nu stiti? Sau ati uitat? Bolshevici mincinosi si nesimtiti!

 3. „O PARERE”
  La Summitul din Malta a avut loc întâlnirea dintre Preşedintele SUA, George H. W. Bush şi Secretarul General Sovietic, Mihail Gorbaciov, în zilele de 2 şi 3 decembrie 1989, la doar câteva săptămâni după căderea Zidului Berlinului. Aceasta a fost a doua lor întâlnire, după o întâlnire care l-a inclus pe fostul preşedinte Ronald Reagan, în New York, în decembrie 1988. În timpul summit-ului, Bush şi Gorbaciov ar fi declara că pun capăt Războiului Rece , deşi veridicitatea informaţiei este încă în dezbatere.
  Atunci s-a convenit de catre cei doi LIDERI MONDIALI;
  COMUNISMUL SĂ DEMOCRATIZEZE sistemul dictatorial, iar CAPITALISMUL SA RENUNTE LA MASURI DE ASUPRIRE SI dezvoltarea SCLAVAGISMULUI.
  ASTFEL in sistemul COMUNIST A AVUT LOC transformarile simtite si pe „PIELEA NOASTRA”, iar CAPITALISMUL si-a vazut in continuare de treaba in stil vechi CONINSIDERAND CA A TRAS TEAPA sistemului comunist.
  DREPT URMARE DUPA CCA 30 DE ANI CELE DOUA TARI COMUNISTE PUTERNICE au folosit ARMA BIOLOGICA „COVID” pentru a determina SISTEMUL CAPITALIST sa devina LA NIVEL PLANETAR conform intelegerilor de la MALTA.

  • ce s-a discutat atunci la Malta nu se stie exact//dar Gorby a venit ulterior cu o pozitie publica in care spune ca intelegerea de atunci de la Malta nu a fost deloc corecta si nu s-a respectat de catre partea cealalta.Practic fiecare parte a facut ce a vrut ulterior indiferent de ce s-a discutat.Ceea ce vad eu astazi este o lume a pozitiilor de forta,nicidecum o lume creata prin intelegeri bilaterale.Totul va merge in directia asta pana cand cineva o sa cedeze,probabil dupa un conflict militar de amploare.Toata batalia se da pe controlul resurselor intre cele doua parti,deoarece nu s-au putut intelege in niciun fel

 4. Emeritule, ca de obicei ai luat-o pe aratura… Te crezi mai dastept decit aia 4? Cu ce ne demonstrezi asta? Soros este de zeci de ani instigatorul, finantatorul si organizatorul unor „acțiuni criminale împotriva umanități”, in complicitate cu criminalii de la CIA! Asa ca apuca-te de altele, lasa propaganda pro-Soros! N-ai nepoti de crescut?

  • Plugarule, eu cred că-ntradevăr, tu ești chiar așa cum zici, nu cred că-i de nasul tău, să-ți spui părerea despre Bill. Sărăntoc invidios și răutăcios.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.