Home Părerea mea Și tu, Dinu?

Și tu, Dinu?

DISTRIBUIŢI

Crin e cam trist zilele astea și pe bună dreptate. Fratele lui liberal, cel care i-a fost alături la greu, în lupta pentru șefia partidului, dar și la bine, de-a dreapta în biserica din Tivoli la cununia religioasă cu Adina, l-a lăsat din brațe în plină campanie electorală. Deși nu există o declarație publică, există numeroase semnale date de Patriciu, care probabil și-a dat seama că a pariat pe un cal mort, ce nu are șanse nici măcar la turul doi al prezidențialelor. Susținerea acordată de Patriciu lui Crin Antonescu pentru a câștiga șefia PNL a fost confirmată de un apropiat al liberalilor, Dan Andronic. Acesta a declarat la „Nașul“ că Patriciu i-a spus că-l susține pe Crin în bătălia cu Tăriceanu, întrucât are mai multe șanse să ajungă președintele României. Între timp, Patriciu se pare că și-a refăcut calculele politice și a văzut că, indiferent de combinație, Crin Antonescu nu e o carte câștigătoare pentru el. Așa se explică decizia trustului de presă deținut de mogulul liberal de a nu face deloc politică în această campanie pentru alegerile prezidențiale. Or, dacă ar fi crezut cu adevărat că Antonescu are măcar o șansă să ajungă președintele României, n-ar fi fost firesc ca Patriciu să lupte cu toate armele sale mediatice, având în vedere antipatia pe care o are față de actualul locatar de la Cotroceni? Patriciu a adoptat însă o soluție neutră, care-l lasă pe Crin fără un mijloc de propagandă extrem de important într-o campanie electorală. Iar problemele pentru candidatul liberal nu se opresc aici. Banii celui mai bogat om din România, conform unui top recent, nu mai curg gârlă în conturile de campanie ale liberalilor, așa cum se așteptau aceștia, motiv pentru care s-a recurs la o soluție disperată și ilegală. Crin a început să se vândă exact ca fetele acelea din reviste care-i îndeamnă pe domnii doritori să le dea un sms în schimbul unor poze mai speciale cu ele. Pentru câțiva euro, Crin  ne trimite tonuri de apel cu imnul PNL (care-o fi ăla?) și fotografii cu Domnia Sa, dar nu știm în ce ipostază. Curioșii pot încerca.
Vorba ceea, e criză mare și nici măcar  Patriciu nu-și mai permite să arunce banii pe fereastră pe campaniile unor candidați, fie ei și liberali. Nici măcar declarația lui Crin că l-ar pune prim-ministru pe Patriciu dacă ar ajunge președinte nu l-a convins pe acesta să-și schimbe planurile.
Prin această strategie, mogulul petrolist împușcă doi iepuri dintr-o dată: face economii serioase și-i pregătește partidul pe tavă lui Tăriceanu. Serviciile făcute de Călin, de la bilețele galbene la contractul Sterling, vor fi astfel răsplătite din plin. Cât despre Crin, nu trebuie să fie supărat pentru că, în cele din urmă, a avut și el un câștig în toată povestea: în sfârșit s-a însurat!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.