Acasă Politic Băsescu îi răspunde lui Tăriceanu parafrazând un celebru pușcăriaș: am făcut un...

Băsescu îi răspunde lui Tăriceanu parafrazând un celebru pușcăriaș: am făcut un stat pe care nu ați mai putut urina

DISTRIBUIȚI

În anul 2003, polițistul care-l ancheta pe Sorin Ovidiu Vântu a făcut un raport către șeful său, prezentat în exclusivitate de jurnalistul Ovidiu Zară în Curentul în care relata ce le-a spus omul de afaceri: „nu avem idee cu cine ne punem, că el nu vorbește decåt cu generali, pe care urinează când dorește, și ca să-l putem ancheta ar trebui să avem cel puțin Harvardul. Totodată, acesta ne-a dat de înțeles că ne poate distruge când dorește“… scria Constantin Duvac în raportul său.
Astăzi, fostul președinte Traian Băsescu i-a scris un scurt mesaj lui Tăriceanu:
„Dragă Căline, eu îmi asum bunele şi relele mandatelor mele!
Domnul Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu atacă, nici mai mult, nici mai puţin, folosirea instituţiilor statului în lupta politică în timpul mandatului meu. Greşit! Eu nu am folosit niciodată instituţiile statului în lupta politică.
Nu susţin că am reuşit să construiesc un stat perfect, dar, cu certitudine, am construit un stat pe care nu v-aţi mai putut urina.
Aşa cum am spus încă înainte de terminarea mandatului, mai trebuie făcute multe pentru ca statul să fie perfect. Continuaţi voi, cei care astăzi sunteţi la putere, să-l perfecţionaţi (sau ai fost cumva şi tu Prim Ministru cam 4 ani în timpul mandatelor mele?) şi trageţi la răspundere pe cei care, eventual, au făcut abuzuri în timpul mandatului meu.
Şi încă ceva, ÎMI ASUM BUNELE ŞI RELELE MANDATELOR MELE.
Dar, aveţi grije, nu distrugeţi ce s-a construit, ci faceţi lucrurile mai bine.”, le-a recomandat Băsescu.

2 COMENTARII

  1. Corect!!!Ati facut foarte bine d-le Traian Basescu!!!Tot striga un infractor sa ne intarim statul,iar acum cind s-a intarit sunt nemultumiti infractorii ca este prea intarit!!Nu este bine sa fie incalcate drepturile omului dar in aceasta lupta apriga cu infractorii mai sunt si victime colaterale.

  2. daca nu ma insel ,in mandatul presed.Basescu de 10 , au condus guvernul 7,5 ani PSD si PNL ,ostili d-lui Basescu , iar d-l Boc doar numai 2,5 ani. La asta ce ai de spus batrine Tariceanule ? Fostul presedinte nu a intervenit pt nimeni in justitie , nici cu bilete roz made Tariceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.