Acasă Politic Dragnea anunță o nouă lege care să-i pedepsească pe cei care spun...

Dragnea anunță o nouă lege care să-i pedepsească pe cei care spun că în România este corupție

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că este nevoie de o lege împotriva celor care defăimează România, ”gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară”, astfel încât ”statul român să corecteze aceste lucruri”. Desigur că legea nu va viza doar europarlamentarii, ci și pe cei care strigă la mitinguri sau scriu pe Facebook sau publică în ziare sau vorbesc la televiziuni că în România există corupție.

”Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege, nu ştiu dacă e nevoie de o legislaţie, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancţioneze aceste lucruri, pentru că aceşti oameni – gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară, aduc foarte multe deservicii şi noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm absolut nimic”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

El a mai spus că trebuie făcută o lege care să dea dreptul statului român ”să corecteze aceste lucruri”.

”Nu ştiu acum cum, dar în alte ţări poate există aşa ceva. Nu poţi să stai indiferent şi inactiv. Vi se pare bine ca despre ţara noastră să se vorbească, folosind minciuni, atât de rău? Să se spună lucruri mincinoase?Eu nu vorbesc de infracţiune, dar cineva trebuie să plătească. Sigur că intră la liberă exprimare, dar asta nu înseamnă că trebuie să defăimezi”, a mai spus Dragnea.
Condamnat definitiv la închisoare, Dragnea și „mai mulți colegi” ar vrea ca politicienii hoți, escroci și proști să fie lăudați de oamenii care au ceva minte. De parcă n-ar fi de ajuns că sunt votați de ceilalți!

1 COMENTARIU

  1. NOI POPORUL TREBUIE SA NE RASCULAM CAT MAI URGENT PENTRU A NU MAI FI DISTRUSI SI DEFAIMATI DE ACTUALA CLASA DE POLITRUCI, SFERTODOCTI, GOLANI, DERBEDEI, REPETENTI, FARA FRICA DE DUMNEZEU, TRADATORI DE TARA, PROSTITUATI, HOTI, BANDITI, ETC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.