Acasă Politic Firea a trăncănit pentru Lupescu la FRF: e nevoie de oameni tineri....

Firea a trăncănit pentru Lupescu la FRF: e nevoie de oameni tineri. Doi contracandidați sunt cu 16 ani mai tineri

DISTRIBUIȚI

Vrute și nevrute îndrugă Gabriela Firea, despre orice și despre nimic. Individa chiar nu se pricepe la nimic, dar e toată ziua la televizor după modelul „orașul arde și baba se piaptănă”. Vrea și ea la președinție, că a visat asta de când era elevă la un liceu industrial din Bacău.
Ieri, Firea a zis să-l susțină și ea pe Ionuț Lupescu la alegerile ce au loc astăzi pentru şefia FRF la „Casa Fotbalului” unde 257 de electori din toată ţara vor vota ocupantul fotoliului pentru următorii patru ani. În cursă sunt înscriși Răzvan Burleanu, 33 de ani, Ionuţ Lupescu, 49 de ani, Marcel Puşcaş, 57 de ani, şi Ilie Drăgan, 33 de ani.

Cu două zile înainte de alegeri, Firea a anunțat s-a întâlnit „fostul mare internațional Ionuț Lupescu” și a decis că „forurile sportive din România au nevoie de oameni tineri” și că îl susține la FRF. Pe lângă faptul că a politiza alegerile din fotbal este o idee pesedistă preluată de la fostul partid comunist, Ionuț Lupescu e cu 16 ani mai în vârstă decât Burleanu și Drăgan.
Dar pentru Firea nu contează aceste amănunte. Vă reamintim cum mințea Firea cu nerușinare că Guvernul Ponta a construit 700 km de autostradă între 2012 și 2014  sau că nu sunt cozi la secțiile de vot din Londra și totuși a ieșit primar general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.