Acasă Politic Fosta slugă a lui Miron Cozma, Gabriel Oprea, candidează independent la Camera...

Fosta slugă a lui Miron Cozma, Gabriel Oprea, candidează independent la Camera Deputaților în București

DISTRIBUIȚI
Gabriel Oprea candidează independent pentru un mandat de deputat în București, în numele „interesului național”. Pentru cei care nu-l cunosc vă prezentăm date despre acest impostor:
Devenit coordonator de teze de doctorat, impostorul Gabriel Oprea a coordonat 21 de teze de doctorat din care șase deja au fost dovedite ca fiind plagiate.
Fost cărător de geantă a lui Miron Cozma, Oprea a postat pe contul său de facebook o fotografie trucată în care apare dând mâna cu Barack Obama.
Într-o declarație acordată în 2011 publicației Ghimpele, Miron Cozma susținea că Gabriel Oprea era „sluga” lui în 1996. „Gabi Oprea a fost cu mine la Campionatul European de fotbal din 1996. Era sluga mea atunci. (…) Imi cara geamantanul, pentru ca se pricepea la asa ceva. Imi fusese prezentat ca un tanar viguros si de incredere. Mi-am dat seama imediat, dupa moaca lui, ca nu e de incredere”, spunea Cozma.
Cum bucureștenii sunt îngrețoșați la auzul numelui lui Miron Cozma, Oprea ar părea că are mare șanse la Parlament. Așteptăm nerăbdători rezultatele ca să râdem din nou de el.
Fotografia a fost publicată pentru prima oară de jurnalistul sportiv Costin Stucan.

3 COMENTARII

 1. ROMANIA nu mai vrea CONDUSA DE IMPOSTORI SI RETARZI ORDINARI.
  IZMENARUL OPREA GABRIEL = Laurenţiu Baranga, şeful Oficiului pentru Combaterea Spălării Banilor, doi tembeli cu diplome cumparate.
  ACEST ORDINAR NOTORIU, MIZERABIL , retard a pus la cale FURTUL DEPOZITELOR Rezervelor de Stat ale Romaniei, prin TICALOSIA SA DE NAROD a contribuit substantial la distrugerea institutiilor de aparare si siguranta nationala MApN, MAI, SRI, etc
  CA INDEPENDENT IZMENARUL RETARD POATE CASTIGA SIGUR UN LOC ELIGBIL IN PENITENCIARE.

 2. Pai daca nu este lege contra marilor hoti in Romania din cauza asta aproape toate scursurile societati au ajuns parlamentari si ecscroci spun ca vinovat este poporul care i-a votat,nu ma vinovati sunteti voi pentru ca nu ati dat lege contra hotilor adica contra voastra,din cauza asta poporul a votat Conventia Democratica dupa ce a luat teapa cu PCRul rebotezat dar degeaba,intotdeauna poporul a votat un partid pentru ce a promis dar niciun partid nu a facut ce a promis si nu a platit nimeni pentru ca a mintit poporul si pt.ca a incalcat constitutia pe care au jurat sa o respecte.
  In Germania nu este poporul mai civilizat decat cel roman dar sunt legi conform carora un parlamentar hot ajunge la puscarie imediat si plateste toata paguba creata statului chiar daca partidul lui este la putere pentru ca justitia nu are treaba cu politica,are judecatorul probe ca ai incalcat legea ajungi la puscarie chiar daca judecatorul este tatal tau caci daca te scapa face procurorul recurs si ajunge si judecatorul langa fiisu in puscarie.
  Ati inteles ce vreau sa spun,nu acuzati poporul ca a mers la vot ecscrocilor ci aparati statul Roman prin aplicarea legi si daca legea este prea blanda cu mari infractori atunci inaspriti legile chiar daca vor fi mai mari decat in alt stat european civilizat se poate argumenta ca nici coruptia nu este la acelasi nivel in Suedia sau Germania cu coruptia din Romania si veti fi laudati de U.E nu criticati,altfel oricine vine la putere fura sau face abuz in functie”pentru ca putem”vorba lui Dragnea cand i s-a pus o intrebare despre abuzurile facute de PSDisti.

 3. Sa nu fim prea duri, pana la urma domnul profesor universitar OPREA GABRIEL a fost conducatorul tezei de doctorat al distinsului ex-lider KOLDEA FLORIAN, pe baza careia, legal a obtinut patru grade de general ..
  Adica domnul KOLDEA FORIAN de la inaltimea inteligentei pe care o afiseaza a fost pacalit sau a stiut de faptul ca OPREA GABRIEL era un impostor din punct de vedere intelectual, ..!!!!
  Logica este simpla, daca conducatorul tezeide doctorat este dovedit de justitie ca fiind un plagiator, respectiv i se anuleaza titlul de doctor in stiinte pentru domnul OPREA GABREL, CE FACE JUSTITIA cu titlurile de doctori pe care care l acesta le a cooordoat, in acest caz cu doctoratul domnului general KOLDEA FLORIAN !..
  Nu de alta dar sa ne lamurim daca se aplica legea plagiatului pentru cetatenii de randasau numai pentru unii aflati temporar la butoanele de putere din aceasta tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.