Home Politic Grevista foamei, Cristiana Anghel, habar n-are de legislație și amenință jurnaliștii de...

Grevista foamei, Cristiana Anghel, habar n-are de legislație și amenință jurnaliștii de la ȘTIRI PE SURSE

DISTRIBUIŢI

Făcută senatoare de Dan Voiculescu după ce a făcut greva foamei mai multe săptămâni, Cristiana Anghel a început să amenințe presa. La un an de la publicarea unei declarații  ale sale, plină de înțelepciune, trimite un drept la replică site-ului www.stiripesurse.ro în care îl somează pe redactorul șef să scoată de pe site o declarație de-a sa din urmă cu un an. Serios? Ce-am mai râs. Dar asta nu e tot. Anghel scrie și semnează că dacă nu se vor conforma, jurnaliștilor li se va face plângere penală pentru calomnie. Și pentru zbor neautorizat, am sfătui-o noi. Calomnia și insulta nu mai sunt infracțiuni prin grija Monicăi Macovei (mulțumim!) încă din 2006. Deci mai tare Cristiano, ce plângere le faci jurnaliștilor? Iată amuzantul drept la replică trimis de fosta grevistă a foamei către stiripesurse.ro:

ÎN ATENȚIA DOMNULUI IONEL DANCU – REDACTOR ȘEF

ȘTIRIPESURSE.RO

In data de 26 noiembrie 2014, domnul redactor Cristi Șelaru și-a permis să mă calomnieze: Asta va face înconjurul internetului! Senatoarea Anghel: Vi se pare normal să mergem cu taxiul?

Fraza respectivă a fost scoasă din context. Și are, în aceste condiții, un alt înțeles.

Cu tot respectul, v-am solicitat sa scoateți de pe site acest articol calomnios. Nu ați făcut-o. La un an este reluat și citat în diverse articole on-line.

Pentru că acest domn, Cristi Șelaru, nu a stat de vorbă cu mine niciodată, pentru că a prelucrat cu rea credință o afirmație transformând-o într-un atac la onoarea și demnitatea mea, în cazul în care în următoarele 24 de ore nu stergeți din arhivă articolul calomnios și nu veți cere scuze public pentru daunele morale produse, îmi voi rezerva dreptul de a formula plângere penală pentru calomnie.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Vă respect. Dar nu pot accepta să-mi faceți praf imaginea publică doar pentru faptul că domnului Cristi Șelaru nu-i sunt clare drepturile și obligațiile pe care le incumbă profesia de ziarist.

Cu mulțumiri,

Cristiana-Irina Anghel, senator

12 noiembrie 2015

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.