Acasă Politic Încă un „intelectual” din PSD își pune oamenii pe funcții de conducere...

Încă un „intelectual” din PSD își pune oamenii pe funcții de conducere bine plătite în Apele Române

DISTRIBUIȚI

În Administrația Națională Apele Române, locurile de muncă de conducere se ocupă prin delegare sau prin concursuri organizate cu încălcarea legii ca să iasă cine trebuie. Și nu numai. În urmă cu câteva săptămâni vă prezentam cazul în care conducerea ANAR găsise modul în care să ocolească legea achizițiilor publice pentru a da 133 de milioane de Euro unei firme propiate de PSD: prin act adițional la contractul încheiat în 1991 între ANAR și CONSIR SIRET fostă protejată a lui Octav Cozmâncă. Deși s-au făcut presiuni uriașe de la centru pentru semnarea acestui act adițional, câțiva salariați ai compartimentului financiar contabil al ABA Prut, condus de PNL-istul Petru Avram, au refuzat acordarea vizei CFP pentru actul adițional. La o lună de la consemnarea în ziarul Curentul a eșecului încheierii actului adițional, Petru Avram a fost demis.

Surse concordante ne-au informat că în locul lui Avram va fi numit directorul SGA Neamț, Ioan Păvăleanu. Nominalizarea a fost făcută de către noul tartor din Moldova al PSD, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene. Arsene a devenit cunoscut după ce a fost implicat într-un scandal sexual, fiind prezentat de presa locală în 2014, într-o filmare aproape porno. Arsene a spus că filmarea era un trucaj. Arsene este unul din „intelectualii” români care îl susțin orbește pe Liviu Dragnea: a absolvit un liceu industrial din Tg. Neamț și la 35 de ani a reușit să devină inginer agronom. Până la 22 de ani nu a lucrat nimic sau i-a fost rușine să declare în CV că a fost simplu muncitor.
Coaliția ALDE și PSD și-au împărțit Administrațiile Bazinale din Moldova: la ABA Siret cu sediul în Bacău pune director Grațiela Gavrilescu iar Iași-ul i-a rămas PSD-ului. Doar în Ardeal se mai dau câteva firmituri și UDMR-ului. Tot din bani publici, desigur. Păi să nu ajungi în 2017 să spui că era meritocratic sistemul de repartiție după media de absolvire de la facultate pe vremea lui Ceaușescu?

Foto Ziarul Ceahlăul

3 COMENTARII

  1. Informatie de ultima ora, scorpiuta de Condurat a intrat in Concediu Medical acum, pentru ca avea de semnat niste documente, pe care nici avram nu vrea sa le semneza. Minune s-a intors Nina pe care avram o voia Director Economic in locul pupilei lui Cretu, dna. Olga Musteata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.