Acasă Politic Mesajul lui Dan Barna de ziua Constituției

Mesajul lui Dan Barna de ziua Constituției

DISTRIBUIȚI

Președintele USR, Dan Barna, a transmis un mesaj de ziua Constituției:

„În prezent, o grupare de interese care a acaparat conducerea statului român calcă în picioare statul de drept şi supremaţia legii doar pentru a scăpa nişte infractori de închisoare. După şapte constituţii, majoritatea guvernamentală de astăzi a decis că România, nu mai are nevoie de lege, că pot încălca statul de drept şi modifica orice şi oricând doar pentru interesul personal al lui Dragnea, Tăriceanu şi al altora de teapa lor.

Îndemnul nostru, al Uniunii Salvaţi România, de Ziua Constituţiei este un îndemn la respectul statului de drept şi la o luptă pentru protejarea parcursului democratic al României. În egală măsură, USR îşi doreşte ca democraţia şi statul de drept să fie întărite în România, iar actuala Constituţie trebuie să ţină pasul cu schimbările dorite de societate. Avem nevoie de o Constituţie care să prevadă independenţa procurorilor, depolitizarea Curţii Constituţionale şi, mai ales, fără penali în funcţii publice.

Suntem astăzi stat membru al Uniunii Europene, avem cetăţeni care trăiesc şi se inspiră din valorile democratice şi europene, iar statul de drept reprezintă una din principalele valori fundamentale care stau la baza întregii construcţii democratice a României pentru care s-au sacrificat generaţii întregi. USR va lupta pentru ca acest principiu să facă parte şi din viaţa românilor de mâine. Nu abandonaţi statul de drept!”, scrie Dan Barna pe contul său de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Barna și actuala lege electorală, trebuie neapărat revăzută, altfel și-n următorii 4-5 ni, o s-o lălăim ca și până acum. Nu ne trebuie 460 de oarlamentari. Risipă inutilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.