Acasă Politic Orban: Delirul lui Dragnea, tipic unui dictator smintit, trebuie oprit urgent şi...

Orban: Delirul lui Dragnea, tipic unui dictator smintit, trebuie oprit urgent şi cu orice preţ prin votul Parlamentului

DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban reacționează după ședința de ieri de la PSD, în care Liviu Dragnea i-a cerut public lui Florin Iordache să-l denunțe pe Klaus Iohannis pentru înaltă trădare. În aceeași ședință, conducerea PSD a stabilit ca Dăncilă să semneze OUG de amnistie și grațiere pentru condamnările de până la zece ani.

„Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea şi a ţinut să o demonstreze astăzi întregii ţări din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să aşeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistenţă întrega Românie cu Partidul.

Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziţii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO.

Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE.

Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îţi doreşte să trăiască într-o ţară civilizată, bazată pe respectarea legii şi pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenorocire şi ticăloşie împotriva intereselor fireşti ale României doar pentru a-şi servi propriul interes.

Atacul lansat la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, lipsit de raţiune şi argument, este un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul şefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parşiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominaţie al lui Liviu Dragnea.

Fac un apel la responsabilitate către toţi cei care fac parte în acest moment din coaliţia PSD-ALDE să ia distanţă în cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, căruia i-a fost întunecată raţiunea, este în propriul interes al celor care sunt astăzi lideri ai PSD şi ALDE.

Fac un apel către parlamentarii PSD şi ALDE să realizeze faptul că tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota moţiunea de cenzură ca unic instrument democratic şi constituţional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea să dea foc României.”

Ludovic Orban,

Preşedintele PNL

Departamentul de Analiza Politica şi Comunicare PNL

2 COMENTARII

  1. Hopaaa…s-a trezit Sica Mandolina!
    Pai voi numai dati din gura si asteptati fericiti ca Dragnea sa dea amnistie si gratiere!
    Mai nou l-ati reactivat si pe Cacarau, ca sa puneti si cireasa pe rahatul PNL-ist!

  2. Dacà seful opozitie are un semenea langaj , devine explicabilà situatia ei catastrofalà ! nimeni , în posesia facultàtilor mintale ,nimenini nu poate vota o formatiune politicà avînd lider un individ care incità la razboi civil !
    Ludovic orban are un discurs încoerent , insultàtor , abject !
    ïn Istoria Modernà si Contemporanà a României nici un lider politic nu a avut un discurs plin de urà si venin precum L Orban ! PNL a încetat sà existe ! S-a transformat în PARTIDUL INSULTELOR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.