Acasă Politic Prostia PNL Sector 1 proaspăt aliat cu PSD: își exprimă disprețul față...

Prostia PNL Sector 1 proaspăt aliat cu PSD: își exprimă disprețul față de ingineri într-un comunicat transmis presei

DISTRIBUIȚI

În ședința Consiliului Local al Sectorului 1 de joi, consilierii PNL aliați cu cei ai PSD au votat împotriva mai multor proiecte de hotărâri propuse de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. După ședință, PNL Sector 1, condus de dezamăgitorul Sebastian Burduja a transmis un comunicat presei în care ne-a atras atenția fraza care explică de ce a votat alături de PSD împotriva proiectului de reorganizare a Poliției Locale a Sectorului 1.

Sub titlul „Consilierii PNL votează DOAR în INTERESUL CETĂȚENILOR!”, penibilii ăștia explică: „De asemenea, este cel puțin discutabilă includerea printre condițiile de eligibilitate la poziții de director general sau director general adjunct în cadrul Poliției Locale a studiilor inginerești.” Citește comunicatul integral AICI.

Aviz deștepților de la PNL Sector 1: Atât timp cât legea nu prevede interdicții, orice inginer poate ocupa orice funcție de conducere unde singura condiție este cea de studii superioare de lungă durată așa cum prevede legea pentru ocuparea funcțiilor de conducere în cadrul Poliției Locale.

Citește și Fiul tatălui său, Sebastian Burduja contestă denumirea Parcului Elisabeta Rizea și cere Primarului Sectorului 1 să demareze consultări

Și dacă tot nu pricep liberalii conduși de Sebastian Burduja, fiul tatălui său, orice produs folosit în prezent: mașina, calculatorul, apa curentă, încălzirea centrală, curentul electric, internetul etc. totul se datorează inginerilor, nu foștilor manageri de la Bancorex, de exemplu!

Cred că se impun scuzele celor care au putut emite asemenea prostie!

4 COMENTARII

 1. Mă mir că n-au scris că, de fapt, e pe șest o manevră cu bătaie lungă, să le permită pe viitor și absolvenților de științe exacte să acceadă la acele funcții.

  Pe scurt, EDITAT. Ca alți -iști.

  • Sinecurile grupari paramilitare ale primarilor, asa-zis „Politie locala”, populate cu impotenti analfabeti spagari, trebuie DESFIINTATE!

 2. Da’ de papagolimberalu’ Tișe de la Cluj nu ați auzit? E deranjat de numirea guvernamentală, acum, a unui prefect al U.D.M.R., după ce de 10 ani susține financiar și propagandistic ILEGAL clubul miliției patriotice Cluj-„Năpoaca” (cea care a tras în cetățenii revoltați în decembrie 1989): clona N° 4 „Universitatea”. De 10 ani sub Tișe, avortonul „U” Cluj-„Năpoaca” joacă pe „Cluj Arena” (proprietate a C.J. Cluj și – în teorie – destinată oricărei echipe din unitatea administrativ-teritorială Cluj ce dorește să plătească pentru a juca acolo… dar altora NU LI SE PERMITE!) fără a plăti închirierea, utilitățile, uzura gazonului, serviciile de pază, etc.! Curtea de Conturi și DeNeAua încă n-au auzit de asta? …a devenit și Tișe un fel de videanu intangibil?

 3. Cand era Clujul condus de Funar am vorbit cu un amic maghiar de acolo si care spunea „totul e circ si paine la TVca Funar ne da tot ce vrem si chiar mai mult decat daca ar fi fost ungurii la primarie”
  Politicienii sunt niste circari mincinosi chestia cu „unguri si romani ” e o aberatie ptr ca daca ai buletin romanesc esti roman chiar daca te cheama Attila sau Istvan.La fel eu daca plec in Ungaria trebuie sa am aceleasi drepturi ca si ungurii daca primesc buletin unguresc
  Oamenii circula si trebuie sa intelegem chestiile astea nu poti sa ai o tara intreaga toti clone identice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.