Acasă Politic Văzând ce bine știe să numere morții, Cîțu îl pune pe medicul...

Văzând ce bine știe să numere morții, Cîțu îl pune pe medicul specialist Nelu Tătaru să îl conducă onorific pe Cseke Attila

DISTRIBUIȚI

Deși l-a pus onterimar pe Cseke Attila să conducă Ministerul Sănătății, Florin Cîțu a anunțat că Nelu Tătaru va prelua neoficial frâiele. Tătaru se chinuie acum să devină medic primar și a devenit cunoscut după ce a ascuns mii de morți în pandemie.

„Este o situaţie importantă, românii trebuie să ştie foarte bine că guvernarea merge mai departe, avem de gestionat o pandemie. Şi aici sunt foarte… sunt dezamăgit că un ministru al Sănătăţii poate să lase un minister fără conducere în plină pandemie, când avem deja două mii de cazuri de infectare şi sunt peste patru sute de persoane la ATI. Dar asta este, mergem mai departe. L-am rugat pe domnul Nelu Tătaru să fie consilier onorific, ca să preia şi să meargă să gestioneze această situaţie”, a declarat Florin Cîţu, miercuri după-amaiză, la Ploieşti, după evenimentul de inaugurare a Palatului Justiţiei Prahova, eveniment la care premierul a participat.

Cu alte cuvinte, pilele se pun începând de azi la Nelu, nu la Cseke. Să vedem dacă și Cseke, de profesie notar,  va vrea să semneze ce îi bagă sub nas Nelu-Apendicită.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.