DISTRIBUIȚI
jocuri de noroc

A treia editie a Conferintei pentru Jocuri de Noroc Sustenabile se va desfasura in acest an pe 16 octombrie , la Stockholm, dupa ce primele editii au avut loc in Malta. Schimbarea a avut loc dupa ce Stockholm a devenit gazda birourilor majoritatii companiilor care activeaza in industrie, iar Suedia a devenit principala piata pentru Grupul Kindred. In cursul acestui an, Kindred a aplicat pentru licenta de functionare in Suedia, dupa re-reglementarea pietei, grupul devenind si principalul sponsor al primelor doua ligi de fotbal din aceasta tara.

La acest eveniment si-au anuntat participarea reprezentanti ai mediului academic, membri ai autoritatilor de reglementare, operatori, psihologi si personalitati din domeniul medical. Initiativa are la baza facilitarea unei discutii deschise care sa evidentieze complexitatea problemelor generate de jocurile de noroc. Se doreste ca discutiile sa duca la intelegerea diferitelor aspecte legate de jocurile de noroc responsabile si la identificarea modalitatilor prin care compania incearca sa isi tina promisiunile.

Prezent pe piata din Romania prin Vlad Cazino si prin operatorul global Unibet, Grupul Kindred a implementat un sistem timpuriu de detectie a problemelor generate de jocurile de noroc (PS-EDS). Combinand indicatorii de risc bazati pe studii empirice cu o abordare personalizata, acest sistem, in colaborare cu partenerii externi, Gamban, Betfilter si Terapia pentru jocuri de noroc, permite dezvoltarea de programe si aplicatii pentru terapie.

Henrik Tjarnstrom, CEO Kindred, a declarat: ,,Credem ca jocurile de noroc ar trebui sa fie o forma de divertisment, care sa aiba loc intr-un mediu sigur, stabil si durabil. Jocul responsabil este o parte integranta a strategiei Kindred pentru sustenabilitate si ramane vital pentru cresterea pe termen lung a companiei. Noi vedem o mare realizare in gazduirea Conferintei pentru Jocuri de Noroc sustenabile si astept cu nerabdare sa-i intalnesc pe participanti, deoarece cred ca unitatea in cadrul industriei este esentiala in lupta impotriva dependentei de jocurile de noroc”.

Lucrarile conferintei vor fi conduse de CEO-ul Kindred, Henrik Tjarnstrom si Alfred Grixti, CEO al Fundatiei pentru Servicii de Asistenta Sociala. Directoarea Centrului de Cercetare pentru Integritate si Sustenabilitate de la Kindred, Maris Bonelo, va fi cea care va prezenta concluziile conferintei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.