Acasă Special -Produs in Romania pentru constructii- – prima editie

-Produs in Romania pentru constructii- – prima editie

DISTRIBUIȚI

In perioada 4-9 septembrie, la Complexul expozitional -Romexpo-, se va desfasura prima editie a Targului specializat in materiale de constructii produse in Romania, unde s-au inscris pana in prezent 245 de firme. Desi -se pare ca in acest domeniu materialele de import au castigat prea mult teren-, dupa parerea specialistilor, este de asteptat ca oferta romaneasca sa se prezinte cu noutati surprinzatoare: participantii au gasit intre timp solutii alternative ingenioase la ofertele straine si -vor veni la expozitie cu materiale de aceeasi calitate, la preturi competitive-, estimeaza reprezentantii MLPTL.

Din costurile participarii la aceasta expozitie, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a preluat 75%, astfel ca producatorii autohtoni platesc circa 30 dolari/mp pentru intreaga perioada a targului. Studentii si specialistii din domeniul constructiilor vor putea vizita gratuit standurile, iar pentru publicul larg a fost stbilit un tarif de 30.000 lei/persoana. La deschiderea oficiala a targului si-a anuntat participarea si primul-ministru al Romaniei, care a anuntat ca -in domeniul constructiilor vor avea loc revirimente spectaculoase-.

CONDEM participa cu un duplex: jumatate -fagure-, jumatate -la cheie-

Furnizorul de profile metalice si placi din gips-carton CONDEM SA Bucuresti si-a anuntat participarea la Targul -Produs in Romania pentru constructii- cu o lucrare executata in timpul-record de doua saptamani: un duplex de sase apartamente – doua amenajari a cate trei apartamente, dispuse -in oglinda-. Dintre cele doua, partea din stanga va fi lasata nefinisata, in diverse stadii (varianta numita generic -fagure-), pentru ca vizitatorii sa observe direct toate componentele constructiei, iar cealalta parte va fi complet finisata (-la cheie-). Nicu Zahiu, managerul CONDEM, declara ca -pentru buzunarele romanilor va fi mult mai lesne sa achizitioneze materiale de constructii produse in Romania, mai ales ca din punctul de vedere al calitatii nu se (mai) face nici o derogare de la normele internationale-. Constructia va ramane pe terenul alocat de Romexpo si dupa inchiderea targului de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.