Home Dezvăluiri MIRA TELECOM, mini Sebastian Ghiță, mini Stelian Ilie, mini Băsmăluță, mini generalul...

MIRA TELECOM, mini Sebastian Ghiță, mini Stelian Ilie, mini Băsmăluță, mini generalul Dumitru Zamfir (fost SRI)

DISTRIBUIŢI

Acum cateva zile discutam despre miracolele ce se intampla la Consiliul Judetean Dolj si la Consiliul Judetean Teleorman, unde caietel de sarcini sunt identice.
La Consiliul Judetean Dolj  anuntul este 159857 / 28.05.2015, iar  denumire contractului: Achizitia de echipamente hardware si software specializat pentru proiectul “Centrul de coordonare si conducere a interventiei in caz de dezastre in regiunea tranfrontaliera”.
La consiliul judetean Teleorman denumirea contractului este  : “Achizitia de Echipamente si Bunuri Specializate in cadrul proiectului “Îmbunatatirea managementului situatiilor de urgenta în regiunea transfontaliera (IMES)”- LOT Nr.1 – Echipamente Hardware IT, Sisteme de comunicare si avertizare, Software IT (software de baza si licente)”.
Caietele de sarcini identice: frati de cruce !
La Consiliul judetean Teleorman a participat un singur ofertant: Asocierea S.C. MIRA TELECOM S.A. – S.C. TRANSCENDENCE SYSTEMS GROUP S.R.L. : – S.C. MIRA TELECOM S.A. – lider asociere , cu adresa: str. Doamna Ghica, nr.12, bl.1, sc.3, et.7, ap.87. sector 2, București,  Cod Unic de Înregistrare: 11123297, Nr. Reg. Com.: J40/10353/1998
S.C. TRANSCENDENCE SYSTEMS GROUP S.R.L.  este ofertant asociat cu adresa : str. Bucegi, nr. 5A, Ploiesti, jud. Prahova,  Cod Unic de Înregistrare: 23846247, Nr. Reg. Com.: J29/1325/2008.
Iar la sfarsitul articolului va promiteam ca va vom povesti despre MIRA TELECOM si extraordinarul miraj al acestei firma.
Si cine este MIRA TELECOM?
MIRA TELECOM este o firma mica cu 3 actionari: 1 actionar are 80% din firma: Stelian Ilie , nascut la 15 iunie 1967 in localitatea Codlea , judetul Brasov. Ceilalti 2 angajati au cate 15% – Basmaluta Dragos si Modoran Danut Florin – 5%.
Basmaluta Dragos este director general unic.
Ilie Stelian este doar membru in consiliul de supraveghere. Un fel de Ghita sub acoperire.
In bunul obicei balcanic, orice actionar trebuie sa aiba mai multe firme. Evident. Poate nu chiar 50,  ca marile vedete , dar macar 2, 3 firme.
Basmaluta Dragos cu prietenul lui Ilie Stelian mai au o firma : MIRA SOFTWARE TECHNOLOGIES SRL.  Basmaluta are doar 10 % din aceasta firma. Apar noi actionari: Sima Mircea Adrian cu 20%, vesnicul ILIE STELIAN cu 70%. Evident ca aceasta firma face parte din MIRA GROUP, companii specializate in furnizarea de solutii de Securitate si telecomunicatii pentru piata romaneasca si internationala.

Si cea mai mare surpriza : Basmaluta Dragos are 90% din firma LOGIKA IT SOLUTIONS SRL cu un capital social de 200 ron, integral varsat. Asa si? vor spune carcotasii. Aici de fapt vine surpriza: actionarul minoritar al firmei LOGIKA IT SOLUTIONS este nimeni alta decat ZAMFIR IULIA-MARIA , fiica fostului director adjunct al SRI : DUMITRU ZAMFIR. Zamfir supranumit „timpanul” fiindca se ocupa de ascultari a fost adjunct al sefului SRI timp de 11 ani din 1997 pana in 2008.

Firma Teamnet International SA, al cărei fondator e Sebastian Ghiță, s-a asociat în 2013 în două societăți (Logical Integrated Systems SRL și Penta Group Tsm SRL) cu firma Security Global Consulting SRL a fostului director adjunct al SRI, generalul Dumitru Zamfir. 

Evident ca LOGIKA IT SOLUTIONS este din prima partener autorizat Oracle.
Si astfel:
– Dragos Basmaluta , asociat la LOGIKA IT SOLUTIONS si MIRA SOFTWARE TECHNOLOGIESsrl, actionar la MIRA TELECOM SA se regaseste si in cadrul societatilor comerciale: CITY SERV srl, Integrated Systems Technologies srl, MIRA TECHNOLOGIES GROUP srl;
– Stelian Ilie , asociat la MIRA SOFTWARE TECHNOLOGIES srl, actionar si la MIRA TELECOM SA figureaza si la CITY SERV srl, INTEGRATED SYSTEMS TECHNOLOGIES srl, MIRA TECHNOLOGIES GROUP dar si in BETA SECURITY srl, GOLIAT COM IMPEX srl, MIRA TELE COM SERVICES srl, MIRA TELECOM BRASOV srl, MIRA TELECOM MOLDOVA srl, MIRA TELECOM MUNTENIA srl, MIRA TELECOM OLTENIA srl, MIRA TELECOM TRANSILVANIA srl.
Mira Telecom a colaborat cu firma britanica ATSC ltd.
Reprezentantii companiei din Marea Britanie au fost cercetati penal pentru inselaciune si frauda fiscala deoarece au vandut in Afganistan si Irak imitatii ale unor dispositive de detectie a bombelor ADE 650 si ADE 651.
Cercetarile s-au extins si in tara noastra fata de actionarul majoritar la MIRA deoarece MIRA TELECOM in complicitate cu ATSC Ltd a importat si livrat in Romania astfel de dispositive.
In Romania , ancheta asupra acestei afaceri inca nu s-a finalizat. La noi , totul merge mai incet.
La nivelul unor structure judiciare sunt in curs de investigare unele informatii care vizeaza urmatoarele aspect: modul cum s-a derulat proiectul “ Sustenabilitate, mobilitate, accesibilitate in regiunea transfrontaliera Constanta, cu referire la un contract pe care MIRA TELECOM impreuna cu o firma din municipiul Cluj Napoca l-ar fi castigat in mod fraudulos. Surse judiciare afirma ca detaliile la atribuirea acestui contract au fost consemnate de catre Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, intr-un denunt pe care l-a depus la DNA.
Se cerceteaza si comiterea unor fapte de natura penala cu prilejul derularii unei licitatii organizata de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, firmei MIRA TELECOM atribuindu-se un contract de peste 3 milioane de lei.
Iar in acest timp proprietarul ce a luat-o pe urmele lui Sebastian Ghita sta, bine – mersi la Salzburg in marea lui viluta si se uita cu drag la noi, romanii, la televizor. Sa vada, pe cine mai salta procurorii, pe cine mai perchezitioneaza. MIRAJ!!!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.