Acasă Actualitate DIICOT a pus mâna pe comoară: Georgiana Naghel, gata să-i dea în...

DIICOT a pus mâna pe comoară: Georgiana Naghel, gata să-i dea în primire pe frații Tate

DISTRIBUIȚI

Update ora 11.45: Andrew Tate încearcă la CAB să scape de arest cu Coranul în mână în rolul musulmanului prigonit

Update 10.01.2023 ora 10.00: Frații Tate încearcă să scape de arest invocând că au copii minori în România

Update 07.01.2023 ora 15.00: Exclusiv: Disperat de condițiile din arest, Andrew Tate și-a amintit că are nevoie de o biopsie la spital

Arestată alături de iubitul ei, Andrew „Cobra” Tate, de fratele acestuia, Tristan, și de fosta polițistă Luana Radu, de la Poliția Capitalei, Georgiana Naghel ar putea să-și negocieze libertatea cu procurorii DIICOT așa cum, în urmă cu doar câțiva ani, negocia cu jurnaliștii trădarea milionarilor, scriu jurnaliștii de la Spynews.ro

Citește și DIICOT a dezvăluit suma pe care o producea fiecare fată sechestrată de frații Tate

Aceștia au fost contactați de traficanta de femei care le-a cerut câte 200 Euro pe fiecare informație picantă oferită despre frații Tate și 500 de lei pentru „fiecare tipă/amantă cu numele hotelului și perioada”. Citește integral la Spynews.ro care prezintă și dovezile.
Georgiana Naghel are 28 de ani, adoră viața de lux, hainele de firmă și petrecerile exclusiviste. Tănâra e născută în București dar are și cetățenie americană și se descrie ca fiind o femeie de afaceri și influencer. Ea are o relație de iubire cu Andrew Tate de aproximativ un an.

Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Radu au fost arestate după ce DIICOT a strâns probe care dovedeau că cele două au ajutat la „constrângerea” a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele de socializare și au ajutat la menținerea lor în imobilele fraților „ca niște prizoniere”.

Andrew Tate a explicat într-o înregistrare video că s-a mutat în România pentru că „ar fi mai ușor să se sustragă acuzațiilor de viol” cu care se confrunta în Marea Britanie. „Nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea să fac ce vreau. Îmi place să fiu liber”, a adăugat Tate care mărturisea nonșalant într-o altă postare că „jobul meu era să întâlnesc o fată, să merg la câteva întâlniri, să mă culc cu ea, să văd dacă este de calitate, să o fac să se îndrăgostească de mine până la punctul în care să facă tot ce îi spun și apoi să o pun pe webcam pentru a ne îmbogăți împreună”.

Citește și Femeile traficate aveau tatuat „proprietatea lui Tate”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.