Home Actualitate Procurorii DNA au percheziționat din nou ASSMB. Apostol e disperat

Procurorii DNA au percheziționat din nou ASSMB. Apostol e disperat

DISTRIBUIŢI

Miercuri, 16 februarie, procurorii DNA au percheziționat din nou, timp de mai multe ore, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, ridicând documente ce vizau încălcarea Legii achizițiilor publice, după cum ne-au declarat surse din instituție.
Procurorii cercetează presupuse încălcări ale Legii 98/2006 în cazul prelungirilor contractelor de închiriere prin simple acte adiționale încheiate la expirarea contractelor.

Articolul 9 din Legea 98/2006 obligă autoritățile contractante să calculeze valoarea estimată a unei achiziții având în vedere valoarea totală de plată, fără TVA, estimată de autoritatea contractantă, luând în considerare orice eventuale forme de opțiuni și prelungiri ale contractului menționate în mod explicit în documentele achiziției.
La ASSMB, contractele de închiriere au fost prelungite prin înțelegeri ilegale cu partenerii contractuali și DNA a intrat pe fir.
După ce echipa DNA a părăsit instituția, colericul Apostol a convocat o ședință cu angajații care nu sunt neamurile lui din Dâmbovița și le-a spus din nou că nu pleacă nicăieri și că el este șeful chiar dacă mai are de stat doar o zi.
De altfel, Apostol e total lipsit de autoritate după cum s-a auzit și în înregistrarea publicată de ziarul Curentul în articolul AUDIO- Directorul General al ASSMB enervat de rezerviștii din SRI care vor să-l schimbe și de angajații care „demult nu-și mai fac treaba”.

Apostol a devenit cunoscut după ce a amenințat cu bătaia doi bătrâni. Detalii în articolul „Băga-mi-aș p***-n rasa voastră!” După ce și-a luat lângă Hilton două locuințe sociale alăturate, șeful ASSMB a scuipat și înjurat vecinii

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.