Acasă Cultură Dormind in fata ecranului

Dormind in fata ecranului

DISTRIBUIȚI

Mai multi cititori ne intreaba cum vor evolua programele de televiziune, ca sa se adapteze exigentelor publicului. Spre deosebire de telespectatorii care suna la -PRO TV te asculta ce vezi-, ca sa exprime, stapaniti de conservatorism, un -tineti-o tot asa-, iata ca unii dintre consumatori se arata preocupati de viitorul -tocanitei de emisiuni-. Raspunsul este: habar n-avem. Sau, mai precis, programele de televiziune se vor dezvolta intr-o directie deocamdata necunoscuta.

Acum, ca am lamurit acest aspect al problemei, i-am putea consola pe cititorii care au pus respectiva intrebare povestindu-le un cosmar pe care l-am avut noptile trecute, dupa ce adormisem in fata televizorului. La urma-urmei, oare nu sunt visele proiectiile unor premonitii ce lancezesc in subconstient?

Se facea ca Horica Brenciu, de mai multa vreme plecat dintre noi, insa nu suficient de departe, a facut o tumba caracteristica, a tras o arie scurta si a revenit in chip de moderator al unei emisiuni despre muzica simfonica si opera. El i-a invitat pe Bach, Wagner, Prokofiev, Beethoven si Mozart, le-a agatat niste microfoane de urechi si i-a pus sa descifreze, pe partitura, -Of, viata mea!-. Pentru ca nu s-a descurcat nici unul, Horica le-a adresat un discurs aspru, despre perenitatea valorii si dublurile cheii sol.

Se mai facea ca Mircica Badea a dat in sfarsit frau liber adevaratei sale vocatii si a deschis un club de spagate pe spatare de scaune, la a carui prima intrunire le-a chemat pe Teo si pe Tanta, desigur fiecare cu scaunul personal. Instalati comod in aceasta pozitie, ei au analizat ultimul (din pacate in sensul de -cel mai recent-) show al -Vacantei mari-, cu propuneri pentru lansarea unei -Vacante potrivite-.

In fine, cu putina vreme inainte de a fi salvati de clopotelul desteptatorului, se facea ca Mihaeluta Radulescu i-a vandut Mihaelutei Tatu -Secretul profesional-, constand in a sincroniza vorbele cu microfoanele si uneori, de ce nu?, cu gandurile – daca ele vor fi existand. Iar M. Tatu, la schimb, i-a oferit cometei de televiziune cateva exercitii din gimnastica artistica faciala, sport in care e de trei ori campioana.

Nu stim catre ce vor evolua in sezonul rece programele de televiziune. Toata lumea din interiorul sistemului declara, cu maxima pricepere, ca va functiona legea cererii si a ofertei. La noi, asta functioneaza chiar si atunci cand nimeni nu stie ce sa ceara, iar de oferit se ofera mai nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.