Acasă Cultură Sub peruci, alte peruci

Sub peruci, alte peruci

DISTRIBUIȚI

Am incercat sa ne distram la una dintre editiile recente ale emisiunii -Teo-, cand gazda si invitatele sale au probat numeroase peruci, intr-o veritabila parada a capetelor vechi si noi. Fetele si-au schimbat parul, dar nu si naravul de a palavragi minute in sir fara subiect, lucru care nu pare sa le deranjeze din cale-afara, asta desigur in cazul ca sesizeaza lipsa.

Poate ca (si) din aceasta cauza, singurul personaj interesant al emisiunii a fost chiar realizatoarea ei, ceea ce, s-o recunoastem, nu e deloc interesant. In fine, decat nimic… E ceva sa urmaresti schimbarea la fata a lui T. Trandafir, insa puteam face asta si fara sa traim cu senzatia ca am nimerit la o petrecere particulara, de unde nu ne da nimeni afara, dar nici nu ne-a invitat. Multe dintre reuniunile de pe posturile romanesti de televiziune sufera de aceasta meteahna neplacuta: ei se aduna, ei se rad, ei se distreaza. Cum fac, cum dreg, chestia legaturii cu publicul nu le iese cine stie ce…

Acum, cinstit vorbind, nici nu ne omoram sa simtim o legatura cu Silvia Dumitrescu adapostita sub o peruca albastra, culoare care se asorteaza de minune starii muzicii romanesti. La starea asta se vor fi gandind poate si Silvia insasi, care se incapataneaza sa-si promoveze prelucrarile folclorice, precum si Teo – cand ii aduce sa se exprime in fata natiunii vrajite pe penibilii cu cantecele despre iubitele care-i inseala si te miri ce. Niste slagare despre telespectatorii inselati de dragele lor vedete se vede treaba ca nu compune nimeni inca.

In vartejul de peruci schimbate prieteneste, intre doua replici pline de miez (-Draga, tu de cand te fardezi?- -Draga, eu ma fardez de pe la paisprezece ani- -Chiar, draga?- s.a.m.d.) se ratacise si Bianca Brad, aceasta femeie frumoasa deseori vizata de estetii unor astfel de emisiuni pentru felul in care da in cadru. A mai explicat dansa cum e cu camuflarea barbiei duble (un fond de ten ceva mai inchis, pentru stiinta cititorilor nostri afectati de acest aspect anatomic), a mai povestit una-alta de-ale creionului dermatograf si de-ale rujului, intr-un cuvant s-a integrat comunitatii de peruci intersanjabile.

Am avut pe vremuri si schimbarea hainelor, pusa la cale de catre Mihaeluta Tatu intr-o emisiune rebut (-Marea demascare-), acum se schimba coafuri, impresii, caractere si tragem nadejde ca daca o merge tot asa, intr-o buna zi s-ar putea sa asistam si la niste schimbari de meserii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.