Acasă Educație Sondaj de opinie pentru studenții din România! Spune-ți părerea în legătură cu...

Sondaj de opinie pentru studenții din România! Spune-ți părerea în legătură cu universitatea la care studiezi

DISTRIBUIȚI

Studenții și absolvenții Universității din București pot participa la „Barometrul Absolvenților din Europa 2015”, cel mai cuprinzător sondaj anual din Europa privind educația și cariera, lansat de Institutul Trendence din Germania. Potrivit site-ului Universității din București, sondajul de opinie se desfășoară online în limba engleză și franceză, fiind rapid și ușor de completat.

Chestionarul poate fi accesat pe site-ul www.trendence-gradbarometer.eu, termenul-limită pentru participare fiind 15 februarie 2015. Întrebările din chestionar urmăresc să afle cât de mulțumiți sunt studenții de studiile urmate și de universitatea la care învață, care le sunt așteptările privind viitoarea carieră.

Sondajul reunește opiniile studenților din diferite țări europene și explorează diferențele și similitudinile care există între țări. Participanții la chestionar pot câștiga prin tragere la sorți 15 vouchere BestChoice Europe eShop, care pot fi folosite în peste 70 de magazine, restaurante, cinematografe, hoteluri, magazine online, evenimente.

Datele personale ale celor care completează chestionarul vor fi protejate conform legislației. Universitatea din București este una dintre cele peste 1.000 de universități și participante la Trendence Graduate Barometer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.