Acasă Fără categorie Indianul Mittal si-a vizitat mosia de la Galati

Indianul Mittal si-a vizitat mosia de la Galati

DISTRIBUIȚI


Intreaga suflare a Galatilor, de la primar la fete bisericesti si de la directori la sindicalisti, s-a imbracat, ieri, in straie de sarbatoare, pentru a-l intampina cu paine si sare pe noul patron al Combinatului Sidex, dl Lakshmi Mittal.

Daca a fost moment festiv, evident ca nu putea lipsi soborul de preoti. La Biserica Episcopala din localitate, IPS Casian a marturisit ca s-a consultat cu divinitatea inaintea privatizarii: -Atunci cand ne-am gandit sa privatizam SIDEX, l-am intrebat pe Dumnezeu si El a spus ca facem bine-. Miscat parca de aceste cuvinte, dl Mittal a venit prompt cu promisiunea de a construi o biserica ortodoxa in incinta combinatului, promisiune salutata cu -God bless you, brother- de catre inalta fata bisericeasca, in timp ce toate celelalte fete bisericesti cantau, in limba engleza, -La multi ani!-.

O opinie mai putin cucernica si-a exprimat, tot ieri, primarul Galatilor, Dumitru Nicolae, fost director la SIDEX, care i-a comunicat investitorului ca el este adeptul privatizarii… prin bursa.

Una peste alta, parerea unanima a galatenilor a fost ca dl Mittal a devenit cel mai important om din oras, iar ministrul Ovidiu Musetescu nu s-a putut abtine sa nu-i spuna ca seamana foarte mult cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.