Acasă Fără categorie Musetescu se gandeste la lichidare, iar Nastase propune ajutoare de somaj

Musetescu se gandeste la lichidare, iar Nastase propune ajutoare de somaj

DISTRIBUIȚI

Situatia de la Combinatul Siderurgic Resita este in continuare tensionata. Peste 1.500 de sindicalisti s-au strans ieri in fata combinatului, de unde au pornit in mars spre sediul Prefecturii. 131 dintre ei se afla in greva foamei. Ei protesteaza fata de patronii americani si cer premierului Adrian Nastase sa vina la Resita. In caz contrar, ei ameninta ca vor bloca din nou circulatia pe Drumul European Bucuresti – Timisoara, dar de data aceasta si circulatia feroviara.

Premierul le-a transmis sindicalistilor ca Guvernul ar putea interveni in conflictul de la Resita doar in cazul in care grevistii vor decide sa intre in somaj. Nastase a precizat ca Executivul va putea da, pentru o perioada limitata de timp, ajutoare de somaj siderurgistilor, urmand ca acestia sa revina in fabrica in momentul in care se va relua activitatea in intreprindere.

Pe de alta parte, ministrul privatizarii, Ovidiu Musetescu s-a lansat in acuzatii dure la adresa conducerii Noble Ventures. El a precizat ca, in conditiile situatiei financiare dezastruoase a CSR, -orice creditor poate cere acum si poate obtine in instanta lichidarea judiciara a combinatului-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.