Acasă Fără categorie Web Site Story la Budapesta

Web Site Story la Budapesta

DISTRIBUIȚI

Site-ul Oficiului pentru Maghiarii de peste Hotare este cea mai recenta victima inregistrata in razboiul hackerilor nationalisti din Romania si Ungaria. Scoasa pentru moment din uz, pagina web in discutie (www.htmh.hu) a fost -sparta-, vineri, de persoane necunoscute. Hackerii au plasat pe site harta Romaniei, un steag tricolor si o inscriptie in limba engleza, conform careia -Ardealul este parte a Romaniei pana la sfarsitul lumii-.

Oficiul pentru Maghiarii de peste Hotare a calificat drept -revoltator si inacceptabil sa se abuzeze in acest fel de posibilitatile tehnicii moderne de comunicatie-.

Majoritatea ziarelor de la Budapesta au pornit de la prezumtia ca cyber-infractorii sunt romani, fapt nedovedit pana in acest moment. Conform cotidianului -Magyar Nemzet-, -Banda de criminali nationalisti romani sta prost si in ceea ce priveste cunostintele sale despre propria patrie. Drapelul romanesc este etalat invers. Activitatea lor le atesta calitatea si prezinta excelent nivelul spiritual al nationalismului romanesc-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.