Acasă Imobiliare Cifra de afaceri de 270 miliarde de lei pentru Napoca Constructii

Cifra de afaceri de 270 miliarde de lei pentru Napoca Constructii

DISTRIBUIȚI

Anul trecut, unul dintre cei mai mari constructori clujeni, Napoca Constructii, a scos cei mai multi bani din construirea de blocuri ANL, benzinarii si supermarketuri. Raportul anual pentru exercitiul financiar 2002 indica o cifra de afaceri de aproape 270 miliarde de lei.

Napoca Constructii este una dintre cele mai mari firme de constructii clujene si nu numai, anul 2002 aducandu-i contracte si in judetele Maramures si Salaj. Cei 546 de angajati ai societatii au executat anul trecut lucrari de constructii in valoare de 231,6 miliarde de lei. La aceasta suma s-au adaugat si veniturile aduse de vanzarea produselor industriale, precum si prestatiile de transport, rezultand in final o cifra de afaceri de 268,91 miliarde de lei.

Printre principalele lucrari realizate anul trecut s-au aflat contractele incheiate cu ANL, pentru un bloc de locuinte in Turda, in valoare de aproape 13 miliarde de lei, si pentru blocurile de pe str. Mehedinti din Cluj-Napoca – 35,45 miliarde. Blocuri de locuinte au fost contractate si de Casarom Cluj, valoarea lucrarilor fiind de 8,26 miliarde de lei. Napoca a avut contracte numeroase si cu SNP Petrom, pentru construirea sau modernizarea unor statii din Cluj-Napoca, Baciu, Cehu Silvaniei si Baia Mare, valoarea totala a lucrarilor fiind de aproape 84 miliarde de lei. Tot Napoca a castigat la licitatie si construirea celor trei supermarketuri Profi din Cluj-Napoca, ce i-a adus aproape 42 miliarde de lei. Reparatiile capitale si consolidarea Tribunalului Cluj au costat alte 8,51 miliarde de lei, iar 3,33 miliarde au costat lucrarile la Biserica -Schimbarea la fata- din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.