Acasă În Lume Ambasada Israelului: Atacurile organizației teroriste Hamas îi vizează pe civilii israelieni

Ambasada Israelului: Atacurile organizației teroriste Hamas îi vizează pe civilii israelieni

DISTRIBUIȚI

În ultimele 24 de ore, Israel a fost ținta a cel puțin 100 de obuze de mortiere trase din Fâșia Gaza care au vizat zone rezidențiale. Unele au explodat într-o grădiniță, punând în pericol viețile unor oameni nevinovați.
Statul Israel consideră această situație ca fiind una de maximă gravitate și este gata să-i facă să plătească scump pe cei care care îi pun în pericol integritatea.
Organizațiile teroriste Hamas și Jihadul Islamic au pornit ofensiva împotriva Israelului iar acest lucru nu va rămâne fără răspuns. Armata israeliană va continua să acționeze cu determinare pentru a salva vieți și pentru a proteja securitatea cetățenilor, așa cum orice stat ar face.
Ca răspuns la agresiunea teroriștilor, armata israeliană a neutralizat 35 de obiective din Fâșia Gaza –aparținând grupărilor Hamas și Jihadul Islamic – depozite de armament, centre de comandă și ținte navale.
Israel solicită comunității internaționale nu doar să condamne actele de agresiune ci să și acționeze pentru a pune capăt terorii ce-și are originile în Fâșia Gaza.

Foto: Tamar Samash, ambasadoarea israelului în România. Sursa foto http://embassies.gov.il/bucharest/Pages/default.aspx

Citește și A apărut sezonul 2 din Fauda, serialul despre viața dominată de Hamas din orașul copilăriei medicului Raed Arafat și în care trăiește mama sa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.