Acasă Life Titlul Miss Romania câștigat de rusoaica Kristina Ciasovschih este fals

Titlul Miss Romania câștigat de rusoaica Kristina Ciasovschih este fals

DISTRIBUIȚI

Rusoiaca Kristina Ciasovschih, 23 de ani, născută în Moscova dar cu domiciliul în Chișinău, Republica Moldova a câștigat, vineri seara, concursul organizat de Bucharest Fashion Week cu numele de Miss România 2015.
Aceasta a postat încontinuu pe pagina sa de facebook cum a luat ea trofeul din România și l-a dus la Chișinău. Am adresat Organizației „Miss România”  mai multe întrebări referitoare la cetățenia domnișoarei Kristina și la unde se află domiciliul său. Răspunsul primit este nimicitor pentru rusoaică, iubitul infractor și București Fashion week:

„Ceea ce s-a anuntat a fi fost concursul Miss Romania a fost un fals, o utilizare fara drept a marcii pe care o detinem. Nu a fost organizat de catre noi. Din pacate, mijloace de presa serioase au difuzat informatia fara o minima verificare prealabila. Editia 2015 a concursului oficial nu si-a desemnat, inca, castigatoarea.  MISS ROMANIA este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci de dl. Gavrila INOAN.” ne-au răspuns  Gavrila INOAN, președinte  și  Irina HAIDET, Director Național la Organizația Miss România.

Vezi AICI DOVADA DE LA OSIM că Gavrilă Inoan este proprietarul mărcii Miss România și el poate fi singurul organizator al concursului.

Menționăm că în cazul în care cineva contraface o marcă riscă închisoarea.

Domnișoara Ciasovschih nu vorbește bine românește, preferând să se exprime în rusește în interviuri.
Impostură pe toată linia: Kristina este iubita lui Korneliu Vidrașco, reprezentantul Fashion TV în Republica Moldova, care a fost arestat la Chișinău la sfârșitul lui 2014 fiind acuzat de trafic de ființe umane și proxenetism, implicând modelele Fashion TV Moldova.
Acestuia i s-a ridicat dreptul de a reprezenta brandul FTV pe teritoriul Republicii Moldova: “Haideți să clarificăm pentru toată presa din Republica Moldova, Korneliu Vidrașco nu este și nu a fost vreodată director Fashion TV. Nu s-a semnat un contract între părțile Fashion TV România și persoana Kornel Vidrașco. Pentru asta, de regulă, se dă un certificat prin care primește aceste drepturi și o licență. El a fost doar un reprezentant FTV. Korneliu Vidrașco nu mai are dreptul de a reprezenta brandul FTV, iar  faptul că a fost acuzat de trafic de ființe și proxenetism a afectat foarte mult imaginea FTV. Fashion TV nu va mai colabora vreodată cu Republica Moldova.”, a declarat promotime.md Nelu Ion Chiriac, producător general FTV International.

În luna martie, Vidrașco a declarat la realitatea.md că Procuratura de la Chișinău a audiat 35 de persoane care au negat că ar fi fost prostituate și că a fost scos de sub urmărire pentru infracțiunea proxenetism și trafic de ființe umane, rămânând doar cu acuzațiile privind „purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor şi muniţiilor” în care, spune Corneliu Vidraşco, și-a recunoscut vina”, fiind trimis în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.