Acasă Opinii CV-ul domnului Director General

CV-ul domnului Director General

DISTRIBUIȚI

Primesc azi un e-mail cu un CV, scria ca pentru unul dintre posturile la care lucrez acum, de director general, un post mare si bine platit. Deschid fisierul, si cand vad cum arata, dau instinctiv sa-l sterg, fara sa-l mai citesc. Eu nu pot sa concep ca un om care isi face un astfel de CV poate conduce o mare companie. Oricum, nu unul recomandat de mine.

Cu o sutime de secunda inainte sa apas pe delete, vad unde lucreaza in prezent. E director general la o firma concurenta, cam de aceleasi dimensiuni, de ani buni. Inainte tot director general a fost, apoi, in urma, tot posturi mari in companii cunoscute. Nu pot sa-mi imaginez pe cineva cu un profil mai bun decat acesta pentru ceea ce caut, e profilul ideal.

Am ramas mult pe ganduri, sa-l sterg, sa nu-l sterg… Oricum, sansele sa ajung sa cred intr-o zi ca omul acesta chiar e destept si ca as putea sa-l recomand pe vreun post important sunt foarte mici, si nu cred ca merita sa-mi pierd vremea.

Dar mi-am zis sa mai fac un mic test. I-am scris ca il rog sa-mi trimita un CV serios daca vrea sa-l iau in calcul. Un singur rand, cateva cuvinte, semnat GB.

Sa vedem ce va face. Presupun ca se va enerva, va deveni furios. Cum, lui, marelui director general sa i se spuna asa ceva? Si ce, conteaza un biet CV, doua foi de hartie, pe langa toata experienta lui mareata de atatia ani de director general? Probabil ca nici nu-mi va raspunde… 🙂

Da, pentru mine e foarte relevant cand cineva renunta la un post de director general pentru ca nu-i place mutra celui de la firma de recrutare, vreo remarca sau vreo intrebare pe care i-o pune. Mie imi usureaza munca, oricum. Si eu ii enervez pe foarte multi, dupa cum bine se stie… Integral pe www.georgebutunoiu.ro

GEORGE BUTUNOIU este unul dintre cei mai importanți experți în recrutare din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.