Acasă Politic Olguța a făcut turul televiziunilor degeaba

Olguța a făcut turul televiziunilor degeaba

DISTRIBUIȚI

Olguța a făcut în ultimele zile, disperată, turul televiziunilor încercând să-i forțeze mâna președintelui în a o numi în funcția de ministru al Transporturilor.

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că nu semnează încă demisiile celor doi miniştri de la Dezvoltare şi de la Transporturi. Prin urmare, nici numirile înlocuitorilor nu se pot face.

„Pot să vă spun că nu am finalizat analiza. Dar, analizând şi propunrile şi comportamentul guvernamental, pot să vă spun câteva concluzii. Acest PSD sub conducerea lui Dragnea nu este capabil sa genereze un guvern performant. Am avut doua guverne care nu au fost bune si chiar au fost inlaturate de PSD. Suntem la un al treilea guvern care nu este cu nimic mai bun. Aceasta guvernare dupa guvernare pesedista este foarte slaba. In loc sa vina cu oameni pregatiti care vin cu competente ministeriale, si-au dat seama ca nu reusesc si incearca prin aceste vesnice schimbari de ministri ca ne convinga ca se imbunatateste guvernarea. Eu pot sa va spun ca nu se imbunatateste. Inlocuim oameni slabi cu alti oamnei slabi si in final au intrat intr-un fel de circ. Nu acesta este scopul guvernarii. Eu nu sunt de acord sa se continue cu acest gen de circ”, a declarat Iohannis.

Așa că degeaba Olguța a făcut afirmații despre o iminentă grevă a CFR, despre faptul că de mâine ministerele Dezvoltării și Transporturilor sunt blocate, că președintele nu mai vrea să o pună ministru. Și cum mâna care ar trebui să semneze este a lui, nimeni nu-l poate obliga pe acesta să o accepte în funcție.

„De mâine, este o problemă foarte mare pentru Ministerul Transporturilor cel puţin, pentru că expiră cele 15 zile. După 15 zile, nu se mai poate sub nicio formă ca persoana respectivă să rămână în funcţie, deci de mâine nu vom mai avea ministru al Transporturilor. Nu va putea fi delegat la semnătură niciunul dintre secretarii de stat pentru că, în momentul în care încetează mandatul ministrului, toate delegările încetează de drept. Deci mâine vom avea un minister blocat”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Citește și Dovada că Olguța minte public: medicii NU sunt mai bine plătiți decât miniștrii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.