Acasă Actualitate Mahalagioaica Firea și grobianul Bădulescu o urăsc de moarte iar la alegeri...

Mahalagioaica Firea și grobianul Bădulescu o urăsc de moarte iar la alegeri va deschide lista USR pentru Consiliul General

DISTRIBUIȚI

Ana Ciceală, consilier general USR, a obținut în instanță anularea companiilor înființate ilegal de Gabriela Firea. Acțiunea ei i-a adus din partea țoapei și a grobianului care conduc Primăria capitalei o ură nedisimulată. Detalii în articolele: Viceprimarul Capitalei a scris pe procesul-verbal al ședinței despre stafilococul auriu: „declar că o bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală”

Pentru directorul de la Sfânta Maria, istericul viceprimar Bădulescu i-a arătat degetul mijlociu Anei Ciceală

De ce nu intervine femeia Dăncilă? Viceprimarul PSD Bădulescu i-a spus unei consiliere USR că-i e scârbă de ea că e cu burta la gură

Uniunea Salvaţi România şi-a desemnat, astăzi, candidaţii pentru viitorul mandat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. În urma unui proces electoral intern transparent şi democratic, în care au putut vota toţi membrii filialei Bucureşti pe parcursul a trei zile (29 februarie – 2 martie), au fost aleşi prin vot direct 67 de candidaţi.

Primii 15 candidaţi, în ordinea voturilor primite, sunt:

– Ana Ciceală

– Ariel Chiş

– Manuela Mureşan

– Elena Tudose

– Gabriel Rău

– Cosmin Smighelschi

– Andrei Rigu

– Luminiţa Şerban

– Valentin Necula

– Dan Milea

– Roxana Cantea

– Ştefania Petre

– Ştefan Stofor

– Mihnea Dobre

– Alexandru Surcel

„Le mulţumesc tuturor membrilor USR care au participat la vot. Suntem mândri că USR este partidul care îşi alege consilierii prin acest mecanism democratic. Avem încredere că reprezentanţii viitoarei liste comune de consilieri a Alianţei USR PLUS vor fi la înălţimea exigenţelor electoratului bucureştean şi vor forma o majoritate reformatoare în viitoarea administraţie a Capitalei, alături de viitorul primar al Capitalei, susţinut de Alianţa USR PLUS”, a declarat preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui.

1 COMENTARIU

 1. Are uniunea sediu lângă podul Basarab și marți nu era niciun anunț|afiș la vedere privind desemnarea|intrarea în cursă pentru funcția de primar de sector. Revenind la consiliul general, ar fi util de precizat care din listă au mai fost|sunt în prezent în consiliu și au asigurat cvorum(indiferent de opțiunea exprimată) pentru proiecte inepte cum ar fi vinieta oxigen(chestie valabilă pentru toate formațiunile politice)

  https://hcl.usr.ro/pmb/2019/h539 ???
  http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/db/PV/pv_20191024.pdf

  Sigur că se poate opina că oricum ar fi fost inutil ca după dezbateri să iasă un pic din sală, că oricum era o altă majoritate, dar nu e chiar așa, vedem de pildă din pv că niște amendamente ale majorității s-au comasat după o pauză de cinci minute. Acolo de ex. trebuia protestat față de ce-a ieșit și părăsit sala până la epuizarea punctului respectiv din ordinea de zi, după părerea mea.
  A se compara, de pildă, cu
  http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/dezb_publica/sedinte/procese_verbale/pv_20200131.pdf

  Precizare: m-am oprit la acestea două fiind probleme ce mă afectează direct(sector6, euro3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.