Home Dezvăluiri Traseistul Gelu Vișan, bani la negru sau prostie?

Traseistul Gelu Vișan, bani la negru sau prostie?

DISTRIBUIŢI

PMP a reușit să mai inlăture un intelectual, pe Cristian Diaconescu. Partidul creat de Traian Băsescu și în care mulți români și-au pus speranțele, se transformă sub conducerea Elenei Udrea într-un fiasco. Evident că lângă o mediocră precum Udrea nu rezistă decât submediocrii. Astăzi, Gelu Vișan.
Răsfoind declarațiile de avere ale lui Gelu Vișan și ale soției acestuia, constatăm prin simpla lor comparare că Gelu, în calitate de deputat, a dus acasă în anii 2011 și 2012 de peste două ori mai mulți bani decât a încasat oficial.
Astfel în declarația de avere depusă de Gelu Vișan în 15.06.2012 acesta declară pentru anul 2011 venituri din indemnizațiile de parlamentar de 50.784 lei. Soția acestuia, Vișan Corina Lelia, consilier la Agenția de Protecția Mediului Dolj, declară în 30.03.2012 că Gelu Vișan a încasat de la Parlament în anul 2011, indemnizații de 123.180 lei. Oare diferența de 72.396 lei pe care Gelu a dus-o soției acasă să fie bani încasați la negru de pe la cineva sau banii pe care acesta i-a încasat numerar de la Parlament pentru cheltuielile cu cabinetul său parlamentar, și pe care pur și simplu și i-a însușit? Ambele posibilități sunt de fapt infracțiuni. Ar mai exista și posibilitatea ca doamna Vișan să fie doar proastă dar nu credem asta pentru că atunci nu ar putea consilia APM Dolj. Așteptăm să ne lămurească Gelu Vișan care e varianta corectă.
În anul următor, situația se repetă: conform site-ului Camerei Deputaților, Gelu Vișan a încasat indemnizații pentru anul 2012 în valoare totală de 51.939 lei (până în mai 4.232 lei lunar, apoi 4.570 lei iar în decembrie 3.359 lei). Conform declarației din 20.05.2013 a doamnei Vișan, soțul său a adus acasă în anul 2012, 123.180 lei. De unde să fi luat Vișan din nou peste 16.000 EURO și să-i  spună soției că sunt de la Parlament?
Pentru declarațiile depuse de cei doi soți în anul 2014, neconcordanța e deplină: ea declară că el a încasat 0 lei în 2013, el, ca și candidat la europarlamentare, declară că a încasat din consultanță 12.840 lei. Ea declară că a încasat 16.082 lei, el declară că ea a încasat 10.753 lei. Care dintre ei o fi comis falsul în declarații? Și având în vedere că cei doi declară că nu au bani, bunuri, casă, conturi, ci doar un credit de 105.000 lei, ne întrebăm unde locuiesc, ce mănâncă ei și copilul, cum se transportă și din ce mai plătesc și creditul?
În aceste condiții, Vișan pe care presa locală l-a demascat că a violat o fetiță de clasa a-IX-a în urmă cu 20 de ani, când avea vreo 27 de ani, ne povestește că doamna Udrea trebuie să fie candidatul PMP la președinție pentru că  pe muntele Găina lumea o ruga să facă poze împreună și pe Diaconescu îl rugau să le facă pozele. Cât grobianism! Sperăm că ANI îl va ține ocupat pe Vișan în perioada următoare ca să nu mai vină să ne dea lecții la televizor că nu e calificat pentru asta, așa, pedagog de școală nouă cum e el și cu facultatea terminată la 42 de ani!

5 ARII

  1. MAI Fratilor dela Romania Tv DATI AFARA PE INCULTUL DE GELU VISON SPUNE NUMAI PROSTI SI VA FACE POSTUL TV DE RAS.VOI SANTETI SINGURUL LUI VENIT,ALTFEL MOARE DE FOAME

    • Gelu Visan este exact ce cauta Romania Tv mai anonimule,spunemi macar unu mai de doamne ajuta de acolo,tu mu ai observat ca postul asta TV l-a copiat la indigo pe Dan Diaconescu care la fosta lui televiune doar asta cauta,cazuri iesite din comun si invitati la fel care aveau doar un singur scop audienta pentru ca audienta le aduce bani televiziunilor,chiar daca OTV era cea mai amendata televiune pe timpul ala renta pentru ca bani incasati din audienta la emisiunile alea amendate de CNA erau de zece ori mai multi decat amenda sau amenzile primite.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.