Home Politic Pe Oprea îl dor mâinile de la limba engleză

Pe Oprea îl dor mâinile de la limba engleză

DISTRIBUIŢI

Pe canalul de youtube al Ministerului Afacerilor Interne, subalternii „interesului național” au postat un filmuleț de la întâlnirea pe care vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne a avut-o joi cu noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm. Spre deosebire de alte întâlniri oficiale avute de diplomatul american în prima sa săptămână în România, cea cu Gabriel Oprea nu a fost semnalată de un comunicat al Ambasadei SUA sau pe pagina oficială de Facebook. Astfel pe pagina Ambasadei s-au anunțat următoarele întâlniri: la Cotroceni cu președintele Iohannis, la MAE cu ministrul de Externe, la Guvern cu premierul, la Parlament cu președinții celor două camere și la ÎCCJ cu președinta Înaltei Curți.

Din înregistrarea postată pe youtube se observă că toate discuţiile dintre cei doi oficiali se desfăşoară prin intermediul unui translator chiar dacă filmulețul este fără sonor. Inclusiv pe holurile ministerului discuțiile se poartă printr-un interpret. Oare cum s-a descurcat la Consiliul JAI?

În CV-ul lui Gabriel Oprea, acesta pretinde că ar cunoaşte limba engleză foarte bine (ascultare şi citire) şi bine (conversaţie, discurs oral, exprimare scrisă).
Acum, dacă Gabriel Oprea a fost bun pentru Miron Cozma nu e bun pentru orice?

{youtube}wJngooLsHlk{/youtube}

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.